reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

A ja wam powiem tak co do tych szorstkich chrostek. Mój Szymek ma od małego. Tzn dostał jak miał kilka miesięcy. Nie była to alergia. Najpierw na buźce,później zniknęło i na ramienionach wyszło. Lekarze przepisywali mu różnego rodzaju mascie i robione miał specjalnie i nic nie pomogło :/ kupowałam też specjalne płyny do kąpieli i nic. Dopiero po 4 latach tzn kilka miesięcy temu po urodzeniu Leona zaczęło znikać i zniknęło. Tak kiedyś go wykąpałam w płynie z Ziajki co stosuje dla Leona. I po pierwszym użyciu już widziałam różnice.
Alerga nie musi być pokarmowa.czasami tak jak pisala Kawoszka może uczulac cos w kosmetykach

reklama
Hej dziewczyny! U nas dziś spokojnie. Wstaliśmy ok 13 i pojechaliśmy na zakupy. Wróciliśmy dość późno to zrobiłam spaghetti,teraz ogarnęłam syf w kuchni. Dzieciaki nawet ok tylko kłócą się od czasu do czasu. Leon też dziś spał tylko raz na mleczko się obudził. U nas też słonko ale nie miałam kiedy wyjśc z nim na spacer. Jula i Szymek polecieli sami na plac zabaw bo mamy od domu ok 200 m. Mąż odkurzył i posprzątał naczynia po obiedzie. Ja muszę tylko klatkę schodową umyć. Kupiłam dziś test ciążowy porządny. Mam nadzieję bo kosztował 15e a te wcześniejsze 5e. Ale boje się zrobić. Mąż mnie pociesza i mówi,że mam się nie załamywać co będzie to będzie. Nawet się już cieszy :)

Dominik dziś wymiotowal kilka razy.niewielkie ilości ale nie mam pojęcia czemu.nie miał temperatury i ładnie się bawił. Siostra stwierdziła że może być od zębów. U Was zdażyło się coś takiego? Emilka jak ząbkowla to miała podwyższoną temperaturę, marudziła i biegunke przez 1 dzień a kolejnego był nowy ząbek. U Dominika długo wyzynały się dolne jedynki.może coś idzie ale na razie nic nie widać.już sama nie wiem. Każdy wszystko zwala na zęby.

Kasiek u nas było dokładnie tak samo! Leon miał biegunkę i wymiotował! Wczoraj wieczorem przebiła się druga 1! Przedwczoraj jeszcze patrzyłam i było widać ale nie czułam a dziś już sporo wyszło! Biegunkę ma jeszcze a wymioty już w zeszłym tygodniu przeszły!

Aha i jelitówka to nie była bo był za bardzo "fit"! Spał normalnie, bawił się,uśmiechał,gadał. 2 nocki przed wyrżnięciem się drugiego ząbka dał koncert ale nad ranem dałam mu czopka ibu,następnego wieczora też i już spał normalnie.

Kasiek ja też myślałam,że jelotówka. Ale jak jest jelitówka to człowiek jest do dupy! A Leon jak zwymiotował to jeszcze się z tego cieszył ;) nie płakał, nie marudził. I to było kilka dni przed,a jak mówię bolało go jak darł się pół nocy 2 dni przed wyjściem zęba. Trzymam kciuki,żeby to było tylko na zęby! :*

reklama
Kasiek ja tez trzymam kciuku żeby to były ząbki a nie żaden wirus [emoji8][emoji8][emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry