reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczny tak mnie mój mąż wkurwia swoim lenistwem ... spi sobie dalej a ja Kuzwa od 3rano z małym na rękach . Myśle ze ma kolki tak się pręży i płacze a potem puszcza bąki. Wiecie co zrobiłam teraz ? Jestem wariatka naprawdę [emoji23][emoji23][emoji23] mały zrobił kupę w pampers a ja położyłam go na kaloryfer w sypialni gdzie spał mąż [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] cudowny zapach go obudził po kilku minutach a mina bezcenna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] musiałam wam to napisać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy matka wariatka :D dobrze zrobiłaś! ;) Powiedział coś na to? My leżymy jeszcze w łóżku, Jula i Simi się bawią,mały miał spać ale poleżal pół godz w łóżeczku,karuzela przestała grać i zaczął marudzić. Teraz leży z nami :) ja nie mogę narazie narzekać bo rano mąż wstał i wziął małego, zmienił mu pampersa, odesłał dzieciaki do swoich pokoi abym mogła pospać,poszedł mi zrobić kawę i w tym czasie już miałam piękna pobudkę od Leona. Darł mi kłaki z głowy ;) Widzę jak Leon jest za mężem. Wczoraj tak jak zawsze poszedł spać ok 11 i spał do 13. Jak wróciliśmy z zakupów i zjadł obiad chciałam go położyć jak zawsze na drzemkę ale nie chciał! Wszyscy byli w domu i on chciał w towarzystwie być! Tak to całymi dniami jest zazwyczaj ze mną,więc chodzi spać 2 razy a jak są wszyscy w domu to nie chce! U nas w nocy było -7 od rana świeci słonko, będzie na plusie ale nie wiele. Pójdziemy później na spacerek :) Leon już zmęczony ale nie chce iść spać :D

1518979171-a91eef1f2a9d2d71-aaaaaa.jpeg

Nie mam czasu :)

Haha Emol Dobre! Ja też muszę pilnować Leona bo ciągnie go do kabelków. Mam do ciebie pytanko. Kiedy robiłaś test? Dwa w jednym dniu robiłaś czy z odstępem? Ja planuję jutro z rana bo dziś zapomniałam. Okresu nie ma więc jestem pewna,że ciąża. Tyle,że inna niż ta z Leonem. Mogę wszystko jeść, nie mam mdłości,ciągnie mnie do wszystkiego. Najbardziej słodkiego :/ Ja już jestem wolna,chłopaki śpią, Jula kończy bazgrać i idzie zaraz też spać. mąż jeszcze gra ale zaraz idziemy pod prysznic. Wczoraj mnie brzuch bolał jak na @ i myślałam,że dostanę ale nie. Teraz też mnie brzuch boli ale trochę inaczej. Taki bardziej mój ciążowy ból brzucha. Emol jak się czujesz?

Veronika dwa w jednym dniu. Po prostu z odstepem czasu 1h.
Ale z rana najlepiej. Ja w pierwszej ciąży miałam zamiar zrobić z rana ale tak się stresowalam że spać nie mogłam i piłam ciągle wodę i rozcienczylam mocz. :) więc za tym razem sobie odpuscilam. Jak kupiłam test to od razu jeden zrobiłam. A jak nazbieralam siuskow to drugi.

My dziś byliśmy u tesciow. Nie mogłam wrócić do domu na drugą drzemkę Dominika bo coś mąż tam grzebal w internecie. Przez to mały bardzo marudził a jeszcze musiałam ogarnąć mieszkanie bo wczoraj nas nie było cały dzień. Na szczęście już śpi a ja mogę odpocząć.

Foxy brawo, padłam jak przeczytałam :D

Ja też powinnam mieć już okres ale cisza.nie sądzę żebym była w ciąży bo się zabezpieczamy.pewnie wszystko się poprzestawialo przez lekarstwa jakie zazywalam.na razie je odstawiłam ale mam jeszcze katar i trochę kaszle.reszta zdrowa.mały czasem kicha ale daję mu witaminę C i jest ok (odpukać ):)

Emol no ja jutro rano będę robić jak wytransporuje Julkę o 7 do szkoły. Nie wiem czy w nocy nie będę musiała na siku bo jak młody się w środku nocy obudzi to nie będę mogła zasnąć jak się nie wysikam ;) taka już moja natura. Kasiek my też się zabezpieczaliśmy i 2 razy zaszaleliśmy i nie zaszłam,więc teraz stwierdziłam,że też nie znajdę :D

Hej dziewczyny! I kurde nie wiem co jest bo małpy nie ma a test dziś rano negatywny. Tak się zastanawiam czy zrobić termin do pitologa czy poczekać jeszcze. Mąż mówi,że może cykl się rozregulował. Zgłupiałam całkiem. A wy co byście zrobiły ?

reklama
Ja bym poszła do pitologa :p haha fajna nazwa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry