reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczny tak mnie mój mąż wkurwia swoim lenistwem ... spi sobie dalej a ja Kuzwa od 3rano z małym na rękach . Myśle ze ma kolki tak się pręży i płacze a potem puszcza bąki. Wiecie co zrobiłam teraz ? Jestem wariatka naprawdę [emoji23][emoji23][emoji23] mały zrobił kupę w pampers a ja położyłam go na kaloryfer w sypialni gdzie spał mąż [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] cudowny zapach go obudził po kilku minutach a mina bezcenna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] musiałam wam to napisać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy matka wariatka :D dobrze zrobiłaś! ;) Powiedział coś na to? My leżymy jeszcze w łóżku, Jula i Simi się bawią,mały miał spać ale poleżal pół godz w łóżeczku,karuzela przestała grać i zaczął marudzić. Teraz leży z nami :) ja nie mogę narazie narzekać bo rano mąż wstał i wziął małego, zmienił mu pampersa, odesłał dzieciaki do swoich pokoi abym mogła pospać,poszedł mi zrobić kawę i w tym czasie już miałam piękna pobudkę od Leona. Darł mi kłaki z głowy ;) Widzę jak Leon jest za mężem. Wczoraj tak jak zawsze poszedł spać ok 11 i spał do 13. Jak wróciliśmy z zakupów i zjadł obiad chciałam go położyć jak zawsze na drzemkę ale nie chciał! Wszyscy byli w domu i on chciał w towarzystwie być! Tak to całymi dniami jest zazwyczaj ze mną,więc chodzi spać 2 razy a jak są wszyscy w domu to nie chce! U nas w nocy było -7 od rana świeci słonko, będzie na plusie ale nie wiele. Pójdziemy później na spacerek :) Leon już zmęczony ale nie chce iść spać :D

1518979171-a91eef1f2a9d2d71-aaaaaa.jpeg

Nie mam czasu :)

Haha Emol Dobre! Ja też muszę pilnować Leona bo ciągnie go do kabelków. Mam do ciebie pytanko. Kiedy robiłaś test? Dwa w jednym dniu robiłaś czy z odstępem? Ja planuję jutro z rana bo dziś zapomniałam. Okresu nie ma więc jestem pewna,że ciąża. Tyle,że inna niż ta z Leonem. Mogę wszystko jeść, nie mam mdłości,ciągnie mnie do wszystkiego. Najbardziej słodkiego :/ Ja już jestem wolna,chłopaki śpią, Jula kończy bazgrać i idzie zaraz też spać. mąż jeszcze gra ale zaraz idziemy pod prysznic. Wczoraj mnie brzuch bolał jak na @ i myślałam,że dostanę ale nie. Teraz też mnie brzuch boli ale trochę inaczej. Taki bardziej mój ciążowy ból brzucha. Emol jak się czujesz?

Veronika dwa w jednym dniu. Po prostu z odstepem czasu 1h.
Ale z rana najlepiej. Ja w pierwszej ciąży miałam zamiar zrobić z rana ale tak się stresowalam że spać nie mogłam i piłam ciągle wodę i rozcienczylam mocz. :) więc za tym razem sobie odpuscilam. Jak kupiłam test to od razu jeden zrobiłam. A jak nazbieralam siuskow to drugi.

My dziś byliśmy u tesciow. Nie mogłam wrócić do domu na drugą drzemkę Dominika bo coś mąż tam grzebal w internecie. Przez to mały bardzo marudził a jeszcze musiałam ogarnąć mieszkanie bo wczoraj nas nie było cały dzień. Na szczęście już śpi a ja mogę odpocząć.

Foxy brawo, padłam jak przeczytałam :D

Ja też powinnam mieć już okres ale cisza.nie sądzę żebym była w ciąży bo się zabezpieczamy.pewnie wszystko się poprzestawialo przez lekarstwa jakie zazywalam.na razie je odstawiłam ale mam jeszcze katar i trochę kaszle.reszta zdrowa.mały czasem kicha ale daję mu witaminę C i jest ok (odpukać ):)

Emol no ja jutro rano będę robić jak wytransporuje Julkę o 7 do szkoły. Nie wiem czy w nocy nie będę musiała na siku bo jak młody się w środku nocy obudzi to nie będę mogła zasnąć jak się nie wysikam ;) taka już moja natura. Kasiek my też się zabezpieczaliśmy i 2 razy zaszaleliśmy i nie zaszłam,więc teraz stwierdziłam,że też nie znajdę :D

Hej dziewczyny! I kurde nie wiem co jest bo małpy nie ma a test dziś rano negatywny. Tak się zastanawiam czy zrobić termin do pitologa czy poczekać jeszcze. Mąż mówi,że może cykl się rozregulował. Zgłupiałam całkiem. A wy co byście zrobiły ?

reklama
Ja bym poszła do pitologa :p haha fajna nazwa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry