reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika a co sie dzieje??
Emol bo wydawalo mi sie ze mialas jakis stan podgoraczkowy i troche cos cie lapalo?czy ja juz faktow nie lacze:eek:
Kasieks ja tez dzis dzieki kawce zyje i jakos funkcjonuje, buziaki dla Dominika z okazji 8msc:*
Foxy piekny usmiech Malego:*

reklama
Foxy,Pati bo niby test wyszedł negatywny ale ja wiem,że i tak jestem w ciaży. Mowiłam mężowi,że nie cieszę się z tego tego faktu. Fakt chciałam ale w przyszłym roku może a nie teraz :(

Kasiek najlepszego i buziaki dla Dominika[emoji173]️[emoji173]️ . Veronika a to pewne ? Może okres się przestawił ? A jak będziesz to dasz sobie radę bo jesteś mega zorganizowana i super mama [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Patiemma a o to chodzi. Jest lepiej ale dzisiaj jeszcze z młodym nie wyszłam na spacer. Jutro mąż wyjdzie. Bardziej mnie męczy już zmęczenie niż choroba. Ale kaszel mam.

Veronika za 2 dni testujesz? Czekam na potwierdzenie. Też nie chciałam w tym roku ale slwyszlo jak wyszło.

Nie wiem kiedy będę testować. Może za tydzień. Kurde tu w De te testy jakieś słabe :/ może muszę kupić jakiś w aptece lepszy. Wiem własnie,że jak robiłam z Leonem ok 4-5 t.c to pokazywały negatywne. Foxy nigdy mi się okres nie spozniał ani przed ciążami ani po ani po przestaniu cycowania Leona.

Emol może kup pre-na-len (pisze się łącznie ale wychodzi spam więc podzieliłam). Są tabletki i syrop dla kobiet w ciąży. Mnie bardzo pomógł i na forach też dziewczyny chwalily.

Veronika ehhh no nie wiem co powiedziec, moze maz zmieni podejscie w seansie zacznie wiecej pomagac to i jakos humor Ci sie polepszy i nastawienie do ciazy, popieram Foxy jestes super mama bo ogarniasz ogrom

Ja wczoraj pochwaliłam Alexa a dziś miałam piekło w nocy . Lepiej nie będę już go chwalić [emoji23][emoji23][emoji87]. Dziś kupie mu lek co używaliśmy jak był mały bo ma problem z bąkami biedaczek i pół nocy się kręcił pierdzial i płakał [emoji33]. Już nie mogę się doczekać kwietnia bo moi rodzice przylatują to trochę pobawią wnusia .haha . Teraz wziął go mąż bo mu wmówiłam ze mały za nim tęskni i chciałaby żeby z nim czas spędzał ,więc dumny tatuś wziął syna i się bawią [emoji23][emoji23][emoji41]. Już kilka razy tak mu powiedziałam i działa [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja się wyspalam do 10.50 bo mąż wziął małego. Ja 3h nie spałam bo ciągle musiałam młodemu dawać smoczek. W końcu dostałam kurwocy i nie wstałam i mówię do męża żeby on teraz wstawal. No to oczywiście ja to ta zła bla bla... Ale sam chodzić to nie chodzi w nocy tylko śpi.

Do góry