reklama
Poranna_burza
Fanka BB :)
Emol - skad bierzesz owoce ? Bo ja kupuje tylko jablka i gruszki. Moze zrobie tak jak Ty z kaszka. Mi zalezy zeby zjadal mieso i zoltko bo karmie piersia. W mleku modyfikowanym dodaja witaminy i zelazo.
Kasieks szybkiego powrotu do zdrowia:*
Poranna burza ja tp najpoerw zobacze jak pgolem nrdzie szlo jedzenie u niej ,najbardziej sie obawiam ze jak sprobuje czegokolwiek to nie bedzie chciala swojego mleka bo pije nutramigen a to ostre swinstwo i w smaku i zapachu...
Poranna burza Foxy i ja czuje ze doskwiera mi samotnosc ale czekam na wiosne i bedzie inaczej napewno dziewczyny humory sie nam poprawia
Poranna burza ja tp najpoerw zobacze jak pgolem nrdzie szlo jedzenie u niej ,najbardziej sie obawiam ze jak sprobuje czegokolwiek to nie bedzie chciala swojego mleka bo pije nutramigen a to ostre swinstwo i w smaku i zapachu...
Poranna burza Foxy i ja czuje ze doskwiera mi samotnosc ale czekam na wiosne i bedzie inaczej napewno dziewczyny humory sie nam poprawia
Poranna_burza
PatiEmma - moze nie bedzie tak zle z mlekiem. Masz racje byle do wiosny!
Myslam, ze po tym szczepieniu bedzie wszystko dobrze. Tymek nie plakal, nie mial temperatury. No, ale niestety jest opuchniete udo. Przykladam sode. Mam nadzieje, ze zniknie.
Myslam, ze po tym szczepieniu bedzie wszystko dobrze. Tymek nie plakal, nie mial temperatury. No, ale niestety jest opuchniete udo. Przykladam sode. Mam nadzieje, ze zniknie.
Veronika_k
Hej dziewczyny! Leon dziś też przespał całą nockę i ja się wyspałam. Mąż nie za bardzo i jak zwykle w nie najlepszym humorze. Mały wypił mleko i poszedł spać dalej. Szymek się bawi a ja jeszcze w łóżku i piję kawkę. Śnieg leży bo padało całą noc i na minusie. Nie chce mi się za bardzo na tą gimnastykę jechać ale przynajmniej się rozerwię i wyjdę do ludzi Szymek dziś na nockę do dziadków,trochę spokoju. Jutro nie poleżymy bo Julka już ma występ o 8.30 właśnie oglądam super nianię. Boże ja narzekam na moje dzieciaki a tu takie rozwydrzone,że hej!
Emol
My do pt nie wychodzimy z Arturem. Musi wyzdrowiec. Zaraz będę gagatka ubierać, ale ciągle na czworaka się obkreca i tyle z tego. Włączoną farela to nawet ciepło, ale nie chce myśleć jlile za prąd w tym miesiącu będziemy miesieli zapłacić. Dzisiaj jest -8 na zewnątrz.
Foxy_mama
U nas jest dziś -2 i 98% wilgotności to jest okropna pogoda bo jak oddychasz masz wrażenie ze Ci powietrze w płucach zamarza nawet przy -2 . A Polsce niezłe mrozy słyszałam od mamy właśnie . Wysprzatalam cały dom aż czuje się lepiej . Alex trochę marudził w łóżeczku na dole ale trudno nic mu się nie stało a teraz mam czas dla niego
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: