reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Veronika to bardzo nie fajnie z ich strony tym bardziej ze sa dziadkami:/
Dla mojej mamy to pierwsza wnuczka wiec chcialaby non stop zeby najlepiej byla u nich i w ogole od rana do wieczora:)

Pati emma u nas Artur to też narazie jeden wnuk. W kwietniu urodzi się mojego męża bratanica. Więc już sam Artur nie będzie od jego strony :)

Hej,hej! My już po zajeciach! Fajnie było ale ja już to wszystko sama przerabiałam :D Leonowi się podobało najbardziej jak ćwiczenia z maluchami były ;) trochę też pomarudził bo spiący był! Zajęcia po 1.5 godz trochę go wymęczyły ;) ale mnie nie ;) szkoda,że tylko raz w tygodniu i 10 spotkań. Ja bym tak mogła bez końca :D Dzieciaki jedzą kolację zaraz do spania bo wymęczone a ja miałam kąpać Leona ale za godzinę muszę jechać po męża więc muszę go kąpać później. Byłam w kilku i nakupilam mu parę bodziaków na krótki i długi. Ja nie jestem taka swirnięta jak co nie które,że bobas musi mieć markowe ciuchy. I tak raz dwa wyrośnie,a po za tym ślini się i paćka przy jedzeniu :D

Ja też w pepco kupuje takie po domu. Do wyjścia kupuje mu w h&m i ć&a. Czasami Reserved. Ale c&a ma najlepszą jakość z tych wszystkich jeśli chodzi o bodziaki. Są z grubszej bawełny więc się nie rozciągają. Więc u nas też nic markowego.

Jak mam wybierać to też wolę c&a bo h&m ma bodziaki drogie a najlepsza jakoś u nas to Ernstings Family. Tu też za ok 3-4e kupię biadziaka a materiał mega!! Z Pepco też mam spodenki i bodziaki do spania bo materiał fajny przewiewny. Kupiłam pakiecik od polki na grupie na FB. Parę spodni z h&m i Zara a reszta to Pepco. Ja kupuję część nowych ubrań np. do lekarza albo w gości a część używanych. Albo z tańszych sklepów na codzień ;(

Ja jeszcze używanych nie kupowałam. Ale niestety jestem zapisana na grupach sprzedażowych ale takie szmaty wystawiają,a jak jest coś ładnego to 62, 68 albo na 74 ale letnie ubranka czyli my już będziemy mieli 80 jak nie większy.

Ja kupuje głównie w hm bo ceny są spoko w uk :p i w marketach lokalnych :p i używane tez ;) . A np , teraz promocja była w sportdirect 4pary bodziakow nike za 5f to fajna cena za nowe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wiem. Niektórzy wystawiają szmaty albo liczą sobie jak za zboże :o ja po Leonie sprzedałam jeden najmniejszy pakiecik ;) ja też nie kupuje na lato bo nie wiem jaki rozmiar będzie miał. Trudno za nim trafić ;)

Do góry