reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Super waga Alexa. Dzisiaj troche porozmawialam o rozszerzaniu diety. Wiem, ze kazdy mowi co innego. Podziele sie tym, co powiedziala nasza Pani doktor. Mieso codziennie, ryba raz w tygodniu. Pol zoltka jajka mozna podawac codziennie. Jogurty dopiero po 10 miesiacu. Gluten mozna, ale nie za wiele.

Poranna burza, foxy mama mój Artur przy waszych to kawał chłopa a jeszcze nie skończył 7 miesięcy (10.02)

To dziwne bo teraz mówią że gluten to można nawet od 4 miesiąca w małych ilościach a potem już normalnie. Jogurt po 6mz. Mięso 5 razy w tygodniu w tym raz ryba gdy mięso już się dobrze przyjmie. Jajko raz w tygodniu.
Artur je mięso 2 razy w tygodniu bo jakoś mniej je wtedy i nie wiem czy mu nie smakuje czy się szybciej najada

Hehe No to dobrze niech rośnie duży :D mój jest długi ale taki szczupły dość :p ale w sumie mój dzieć nie usiedzi na pupie na 1min nawet ciagle go wszędzie pełno zero litości dla mamusi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] także cieszę się ze wgl przybiera.:p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry