reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Poranna burza mam sposób na prawa i lewa swoj własny . Spójrz na lewa dłoń i ułóż palce w „L” i wyjdzie poprawna na prawej wyjdzie odwrócona :p ja tak sprawdzam po kryjomu jak nie jestem pewna :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasiek Alex czuje się ok ale przeraża mnie jego wstawanie ciagle :o i chodzenie przy ścianie a najgorsze ze się puszcza a nie ma siły jeszcze tyle i upada na twarz i się cieszy i kolejny raz to robi :o

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dominik też ciągle wstaje.to chyba już tak zakodowane bo ja go tego nie uczę. Podnosi się przy każdej pionowej powierzchni. Dziś stanął przy ławie i zaczął gryźć szklany blat.jak mu mówię że czegoś nie wolno ruszać to patrzy na mnie i się uśmiecha ale rączką dalej po to sięga.będzie łobuz ;)

Kasieks taki Maly i juz z premedytacja;) slodziak:*
Poranna burza to fajnie ze huz probuje raczkowac fajnie tak patrzec jak dzieciaki robia nowe rzeczy;) u nas to jak lezy na brzuchu to dupka sie podnosi i nogi chca isc ale rece nie wspolpracuja a najczesciej sa wsadzone do buzi to w ogole ciezko zeby wspolpracowaly;)

reklama
Poranna_burza Leon też tak próbuje raczkować. Dupa do góry a głowa na dół. Raz mu się udało podnieść dupsko i zachować głowę u góry :) Ja dziś poleżałam bo Leon o 7.30 wypił mleczko i poszedł spać,Szymek się bawił potem wlazł do wyrka się przytulać. Ja już co porobić miałam to porobiłam. Wczoraj tylko jedno pranie zrobiłam a dziś 2. Jutro jadę na gimnastykę,Leona biorę ze sobą ;) A Simi na nockę do dziadków pójdzie. Muszę dziś zupkę ugotować. U nas dziś posiłki się opóźniają bo Leon długo spał i my z Simim późno śniadanko zjedliśmy. Pada śnieg, mały w 7 niebie :) W czwartek mąż ma zamknięta przychodnię i jedziemy rano do szkoły na bal karnawałowy, Jula ma występ a po południu do jakiejś jego pacjentki na kawę i znowu dzień nam zleci. Zrobię chyba dziś pomidorowkę dzieciakom. Dziewczyny wczoraj mnie brzuch bolał ale okresu nie dostałam,za to mam mnóstwo śluzu. I zero ochoty na sex aż mąż zdziwiony bo poluje 2 dni a ja jak tylko się położę to zaraz zasypiam :D

Do góry