reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy jak Alex się czuje? Dominik bez zmian. Teraz śpi ale wierci się przez sen. Emilka zdrowa ale my z mężem kiepsko.mieliśmy jechać w sobotę do siostry ale muszę odwołać bo nie chcę jej zarazić.

reklama
No właśnie tak to jest z nauczycielami mnie tez się obrywało cały czas dopiero jak skierowali mnie poraz nie wiem który do placówki z oświaty to już musieli to respektować bo były to mocne papiery . Denerwuje mnie jak ktoś mówi ze to są zmyślone rzeczy przez leniwych ludzi ... często można spotkać się z takimi opiniami szczególnie ludzi którzy nie maja z tym problemów :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasieks pewnie i tak jest a pozatym matme tez trzeba zrozumieć i lubić ;0

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Foxy też wiedziałam co to dyskalkulia bo chyba po prostu teraz się już o niej mówi jak o dysgrafii. Powiedz mi bo nie zrozumiałam dlaczego bałas się powiedzieć w sprawie tych karmien i godzin?

Z matma jest chyba tak, ze trzeba duzo robic tych przykladow..

Przyznam, ze nie lubilam matematyki. Jedynie geometria szla mi jako tako. Wyladowalam w liceum w klasie matematyczno-geometrycznej. Nie wiem jakim cudem dokonalam takiego wyboru. Zacmienie jakies. Na szczescie moj maz jest niezly z matmy. Uczy nawet mojego brata. Czasami jak slucham to niby cos tam pamietam.

Foxy- teraz to juz sporo osob wie o takich problemach. Chociaz wiele nauczucieli to lekcewazy. U mnie w podstawowce mialam swietna nauczycielke od matmy, taka starej daty. Dla dzieci z problemami robila dodatkowa godzine w tygodniu i dawala latwiejsze sprawdziany. Nie potrzebowala orzeczenia. Po prostu widziala, kto sciemnia i sie nie uczy, a kto nie jest w stanie sie czegos nauczyc. Niestety nie ma juz takich nauczycieli.

Bo nie umiałam tego ogarnąć godzinowo np w sesie plan i odstępy . Wiem to głupie ale lubię jak ktoś mi rozpisuje tego typu rzeczy .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi ciężko jest to sobie wyobrazić, bo ja ciągle coś planuje, kombinuje, liczę, sprawdzam. Może życie to głównie matematyka i plany. Ale rozumiem i wiem że są osoby które tak nie potrafią :)

No i dziewczyny zrobilam test, ale wyszedl negatywny. Szansa byla niewielka.
Jeszcze nie dostalam okresu po urodzeniu Tymka. Jak bylam ostatnio u ginekologa to powiedziala, ze moge niebawem dostac okres. Tym bardziej, ze ostatnio mnie pobolewa brzuch.

reklama
Do góry