reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja wiem ale tu nie ma czegoś takiego masz swojego gp i hv i oni maja pomagać . W szpitalu jest odział dziecięcy i tam przyjmują . Przecież nawet cała ciąże nikt mnie nie badał ani po tu tego nie robią

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Zmęczony na pewno. Daj mu coś na gorączkę,to ci zaśnie. Wiesz może czy u was są czopki viburcol? To są takie,przeciwbólowe i uspokajające. Ja tu kupuję bo jak Leon świruje np na zęby to wtedy dostanie i chociaż śpi spokojnie. Ja nie wiem nasz pediatra to za każdym razem bada mocz albo krew z paluszka. Dziwna tam jest ta służba zdrowia. Wsoilczuje ci co ty teraz musisz przechodzić :*

Foxy wspolczuje, moze zrob odplatnie te badania? Kurcze ale ta opieka zdrowotna do dupy:/ strasznie bym chciala wam pomoc ale sama nie wiem jak ,moge tylko przeslqc buziaki dla biednego Alexa i trzymac kciuki zeby przeszlo

Foxy to co mogę doradzić na odległość to spróbuj poszukać zdjęć w necie wysypek i uczulen. Znajdź taką jak u Alexa i będziesz miała prawdopodobną diagnozę. Ja tak zrobiłam przy Dominiku.jego pediatra była na urlopie a inny stwierdził alergię na "coś". Znalazłam zdjęcia z takimi objawami jak u Dominika a tydzień później jego lekarz potwierdził AZS.może Tobie też się uda znaleźć to co dolega Alexowi. Trzymam kciuki. Dużo zdrówka dla maluszka :*

Dominik też nie dał pospać. Obudził się o 3 rano z płaczem i do 5 nosiłam go na rękach. W końcu zasnął ale wstał już o 7.cały dzień funkcjonuje na kawie. Nic dziś nie zrobiłam. Byłam z nim u lekarza i w aptece. Przepisała mu flegamine rano,dexa pico na noc gdyby bardzo kaszlal i krople do nosa oprócz tego co miał wcześniej. Osłuchowo czysto ale nos zapchany i wszystko spływa po gardle.próbowałam ściągać katar gruszka ale nic nie idzie a jak mały oddycha to słychać że katar jest.nie wiem jak mu pomóc. Kupiłam plasterki aromatyczne ale można je stosować tylko 3 dni i przerwa.chciałabym żeby dziś spał spokojnie bo jutro padnę. Dobrze że sobota to mąż coś pomoże. Emilka trochę lepiej i mniej kaszle.aha jak byłam w przychodni to była dziewczynka z ospa.mam nadzieję że mały nie złapał bo się wykończe

Emol dasz radę [emoji173]️ Kasiek dużo zdrówka dla dzieciaków :* nam pomogły bardzo na katar krople firmy olbas dla dzieci . 5kropelek na tetrę i powiesić na łóżeczko . Nie wiem czy są w Polsce tutaj kosztują 1f wiec mogę Ci kiedyś wysłać jakbyś chciała ;) . Dziękuje dziewczyny ze jesteście bo bym zwariowała bez was :(

reklama
Pati nie mogę odpłatnie zrobić badan bez zatwierdzenia i zalecenia przez gp ... ogólnie tu prywatne leczenie nie istnieje prawie . Wszystko za Free Ale ciężko się dostać :/

Do góry