reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasieks - ja to robie za kazdym razem inaczej. Dodaje przyprawy po swojemu. U nas jest super knajpa hinduska. Zamawiam, a potem ze smaku probuje odtworzyc danie. Wiadomo wersja spolszczona bo nie mam az tylu swiezych przypraw.

reklama
Poranna_burza współczuję. To ja jak ze 2 razy wstaję do małego to padam na cycki a co dopiero tak jak ty. Ja już chałupę ogarnęłam. Teraz odpoczywam. Dalej leje. Ale mały zaliczył długi spacer 5 km. Z powrotem całą drogę spał. Jula matmę porobiła, teoche musi sie wziąść za niemiecki i czytanie bo robi błędy gramatyczne w pisowni. Kurde ja momentami sama nie wiem jak powinno być napisane. Ale dziewczyny w kwietniu mam egzamin z niemieckiego. I robię z certyfikatem bo potem do studiów inaczej patrzą. Głowa mi znów pęka na dodatek lewe oko. Ciekawe czemu :/

Cześć dziewczyny mam dość tego pojebanego kraju ... diagnoza lekarza ze mam go przed kąpielą oliwkowac ... on ma nawet krostki na stopach i pod .. wczoraj jak go z wanny wyjęłam tragedia był jak rak a tak płakał ... umyć się nie dał nawet .chociaz mam specjalny płyn nawet ...gorączki dostał pojechałam do szpitala pół nocy w dupie żeby usłyszeć taka diagnozę ? Ku.rwa śmiech na sali nie wiem co mam robić .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A z skąd gorączka ? Mówią ze infekcja pewnie ... ku.rwa lekarze

A i zapomniałam dodać . Mam robić fotki i porównywać ... eh nie mam siły

A może pojedź do dziecięcego szpitala? Ja tak robiłam bo w normalnym jak Julia miała raz silny ból gardła nic nie pomagało a ona płakała z bólu to mi powiedzieli,że mam dać jej loda! Jebłam jak to usłyszałam! Dlatego teraz jeżdżę prosto do kliniki dziecięcej! A może Polakow tylko tak zbywają?

Nie tu ogólnie służba zdrowia masakra l nie ma kliniki dziecięcej w pobliżu . Tzn jest ale tam nie ma lekarzy tylko doradcy

Foxy - a gardlo normalne czy zaczerwienione, pluca i oskrzela czyste ? A macie tam takich lekarzy pierwszego kontaktu ? Zrobili malemu badanie krwi ? Wspolczuje Wam bardzo. Biedny Alex tylko sie nameczy... Kochana dobrze, ze jezdzisz i niczego nie chcesz zaniedbac.

Nie wiem nic bo go nawet nie zbadali . Wróciliśmy ze szpitala gdzieś o 3 rano a ja znów w przychodni byłam . Ale ta sama diagnoza i maja w dupie

reklama
Do góry