reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja wiem ale tu nie ma czegoś takiego masz swojego gp i hv i oni maja pomagać . W szpitalu jest odział dziecięcy i tam przyjmują . Przecież nawet cała ciąże nikt mnie nie badał ani po tu tego nie robią

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Zmęczony na pewno. Daj mu coś na gorączkę,to ci zaśnie. Wiesz może czy u was są czopki viburcol? To są takie,przeciwbólowe i uspokajające. Ja tu kupuję bo jak Leon świruje np na zęby to wtedy dostanie i chociaż śpi spokojnie. Ja nie wiem nasz pediatra to za każdym razem bada mocz albo krew z paluszka. Dziwna tam jest ta służba zdrowia. Wsoilczuje ci co ty teraz musisz przechodzić :*

Foxy wspolczuje, moze zrob odplatnie te badania? Kurcze ale ta opieka zdrowotna do dupy:/ strasznie bym chciala wam pomoc ale sama nie wiem jak ,moge tylko przeslqc buziaki dla biednego Alexa i trzymac kciuki zeby przeszlo

Foxy to co mogę doradzić na odległość to spróbuj poszukać zdjęć w necie wysypek i uczulen. Znajdź taką jak u Alexa i będziesz miała prawdopodobną diagnozę. Ja tak zrobiłam przy Dominiku.jego pediatra była na urlopie a inny stwierdził alergię na "coś". Znalazłam zdjęcia z takimi objawami jak u Dominika a tydzień później jego lekarz potwierdził AZS.może Tobie też się uda znaleźć to co dolega Alexowi. Trzymam kciuki. Dużo zdrówka dla maluszka :*

Dominik też nie dał pospać. Obudził się o 3 rano z płaczem i do 5 nosiłam go na rękach. W końcu zasnął ale wstał już o 7.cały dzień funkcjonuje na kawie. Nic dziś nie zrobiłam. Byłam z nim u lekarza i w aptece. Przepisała mu flegamine rano,dexa pico na noc gdyby bardzo kaszlal i krople do nosa oprócz tego co miał wcześniej. Osłuchowo czysto ale nos zapchany i wszystko spływa po gardle.próbowałam ściągać katar gruszka ale nic nie idzie a jak mały oddycha to słychać że katar jest.nie wiem jak mu pomóc. Kupiłam plasterki aromatyczne ale można je stosować tylko 3 dni i przerwa.chciałabym żeby dziś spał spokojnie bo jutro padnę. Dobrze że sobota to mąż coś pomoże. Emilka trochę lepiej i mniej kaszle.aha jak byłam w przychodni to była dziewczynka z ospa.mam nadzieję że mały nie złapał bo się wykończe

Emol dasz radę [emoji173]️ Kasiek dużo zdrówka dla dzieciaków :* nam pomogły bardzo na katar krople firmy olbas dla dzieci . 5kropelek na tetrę i powiesić na łóżeczko . Nie wiem czy są w Polsce tutaj kosztują 1f wiec mogę Ci kiedyś wysłać jakbyś chciała ;) . Dziękuje dziewczyny ze jesteście bo bym zwariowała bez was :(

reklama
Pati nie mogę odpłatnie zrobić badan bez zatwierdzenia i zalecenia przez gp ... ogólnie tu prywatne leczenie nie istnieje prawie . Wszystko za Free Ale ciężko się dostać :/

Do góry