reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ehhh no dzisiaj to sie nanosilam moja Mala wredotke,nawet odkurzalysmy razem, a obiad to na raty robiony, a niby nic takiego nie robilam bo schabowe i ala nuggetsy
Poranna burza no my jakos radzimy jeszcze we dwie z tym odciaganiem o tyle dobrze ze to trwa chwile doslownie

reklama
Cześć dziewczyny miałam dziś bardzo intensywny dzień ;p byłam na targach nakupiłam rzeczy jak zawsze [emoji23]między innymi krzesełko do wanny takie bo z leżaczka mi schodzi i wstaje w wannie co doprowadza mnie do zawału . Dzięki dziewczny za troskę :* czuje się lepiej pomogła mu kąpiel w mące ziemniaczanej chociaz nie wierzyłam w jej moc. Dalej pojawiają się te kropki i znikają nie wiem
Naprawdę o co tu chodzi ? Może alergia na psa ? Cholera nie mam pojęcia . Dziś poprosiłam
Teściowa żeby popilnowala ‚małego a ja wyskoczyłam do sklepu poczułam się jak spuszczona ze smyczy [emoji23][emoji23][emoji23] najlepsze było to ,ze idąc do sklepu zamiast zejść schodami poszłam na wjazd wózków ,a przechodząc przez drogę szukałam miejsca z niskim chodnikiem [emoji23][emoji23][emoji23] moja radość zakupów nie trwała długo po 20 min zadzwoniła teściowa ze mam wracać bo niechce z nim siedzieć i wspolczuje mi ze mam takie żywe dziecko bo ona już zmęczona jest ....padłam serio . Dziewczny dużo zdrówka dla was i dzieciaczków :* mam nadzieje ze paskudne choróbska opuszcza nas na zawsze ;*
1517697565-76231820c6b82794-aaaaaa.jpeg
a tu matka wariatka i jej syn wariat na dobranoc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] okulary są to zerówki wiec nie martwcie się o jego oczka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️
1517697629-5289a2c7478350e8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

PatiEmma- gdy mala nauczy sie przekrecac na brzuszek to z ochota bedzie na nim lezala. Zobaczysz :*

Foxy - ciesze sie, ze juz lepiej. Rzeczywiscie kapiel w krochmalu dziala super! My kapalismy tak malego co kilka dni, gdy byly problemy ze skora. Alex jak zawsze super! Pieknie siedzi.

U nas jak zawsze koszmarna noc. Obudzil sie o 2 i nie spal do 6. Tym razem maz przejal opieke, ale co chwila do mnie przychodzili na jedzenie. Tymek nakrecony nie mogl spac. Gdy jest na naszych brzuchach probuje sie podnosic o nasze rece do raczkowania. Piszczy zachwycony, ze tak potrafi. Przy tym wszystkim jest uroczy, ale ta pora... No trzeba przetrwac. Ostatnio bezdzietna kolezanka napisala mi, ze zle spala bo lozko jej skrzypialo. Zmienila mieszkanie.Odpisalam jej, ze ja to bym nawet na ceglach zasnela :D.

Teściowa nigdy nie pilnowala dzieci więc nie wie jak zachowuje się dziecko .
Zdrówko dla Alexa

Oj Artur też piszczy ale na szczęście w nocy to śpi, a jak się obudzi to tyłko na smoczka. Nie wyciągam bobasa. Artur też przez to nie jest nauczony na raczkach.

Masakra dziewczyny! Leonowi idzie druga jedynka, darł się od 2! Ja chyba jakiegoś wirusa złapałam bo rzygałam pół nocy! A Simi od 6 :( I nie wiem czy pojedziemy na ten bal. Zobaczę jak będę się czuła i czy młodego nie będzie bolał brzuszek! Mój kochany mąż zły na mnie bo nie mógł uspokoić Leona,ja musiałam go przebrać bo się obrzygał! I dać mu mleko! A ten mi teraz gada,że mogłam go choć troszkę wesprzeć! Ja pier.... czułam się do dupy a mimo to małego wzięłam! To to jest nic? Mówię mu, że teraz chyba już na prawdę wie jak to jest z marudzącym Leonem. Ale i tak siedzi obrażony. A ja mam wyjebane, to ja siedzę z dzieciakami non stop i mam prawo być zdenerwowana a nie tak jak on po jednym razie! Bo dla niego to za dużo,że ja chora i Simi plus płaczący Leon :/ nie wyrabiam z nim. Jak on by został sam z dziećmi na parę dni a ja gdzieś wyjechała, to jakbym wróciła to pewnie chałupy bym nie poznała. A co do lekarza to mam termin 22 do okulisty.

U nas noc spokojna.plasterki działają cuda.niestety od rana katar w nosie i leci na zewnątrz i do środka. Nie zjadł całego mleka i jeszcze zwymiotowal. Teraz śpi.

Jaką moc może mieć odkurzacz do aspiratora?

Veronika Twój mąż przegina.wiem że ciężko ogarnąć dzieci ale przecież też jesteś chora i wymiotowalas.powinien jeszcze o Ciebie się zatroszczyć a nie zrzucać opiekę nad dziećmi na Ciebie i mieć pretensje. Zero empatii. Mam nadzieję że szybko wrócicie do zdrowia.

Foxy teściowej nie komentuje -dno.

Dominik też się szybko nudzi zabawkami.bardzo lubi oglądać nowe rzeczy.jak dostanie do rączki coś nowego to jest zachwycony.

U nas tez noc kiepska spałam godzinę , boli mnie bardzo bark myśle ze od noszenia małego . Mój mąż obrażony na cały świat podobnie jak u Ciebie Veronika... tyle ze mój nie wstał w nocy poszedł spać do salonu . Mój mały w nocy tak płakał ze dostał bezdech pierwszy raz to widziałam na żywo masakra . Dmuchałam go po buzi i przeszło ale wyglądało tragicznie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kasiek teraz przeprasza i pyta czy jestem zła na niego. Mówię do niego, że myśli,że jak powie przepraszam to będzie ok? Nie nie będzie! To powiedział,że rozumie jak może być ciężko z Leonem plus Jula i Szymon. Pytam się go na jak długo będzie wiedział? Na parę dni i zapomni? Simi nie wymiotuje i ja też. Podejrzewam, że coś nam zaszkodziło. Może wczorajszy obiad.....nie mam pojęcia. Wstajemy zaraz i się szykujemy. Muszę dzieciakom twarze pomalować. Leon jeszcze śpi.

Do góry