reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
PatiEmma- my dzisiaj tez rehabilitacja. Cwiczyl skosne siadanie i podpory na rekach, zwlaszcza na zgietych raczkach. Dzisiaj 30 min.

Potem poszlam poogladac buty. Kupilam nawet jedna pare. Tylko zapomnialam PINu do karty i musialam dzwonic do meza bo bym zablokowala sobie karte :D Mialam nie informowac meza o tych butach :D

Foxy - Tymek tez najlepiej spi jak jestem obok.

O kurde to chyba mój tylko taka bomba. Miał 4 potem 4+ a teraz już 5 :o 4+ były już za ciasne, nie dopinały się i zostawały czerwone prążki. 5 pasują jak ulał zobaczymy tylko na jak długo starczą :D

Z Leonem dzisiaj masakra :( marudzi strasznie. Spał 3 razy ale co z tego jak teraz jest zmęczony ale spać nie chce,bawić się nie chce. Najlepiej na ręce. Jak wyjdę z pokoju to krzyk niesamowity. Na dodatek pęka mi łeb :/

Pampersy 4
Dominik w nocy budził się 3x i krzyczał. Nie wiem czemu bo nic mu nie było i nawet nie płakał. Może mu się coś śniło.
Emol wieloryb jest używany jak śpi w ciągu dnia bo wtedy wietrze mieszkanie i nad ranem. Wieczorem zasypia pod cienkim kocykiem bo ciągle się wierci i budzi.
Foxy myślę że to alergia pokarmowa. U nas tak wygląda po mleku.

Foxy i u nas tak podobnie wygladalo po mpim mleku jak wykryli nietolerancje
Emol pysznosciiiiii jak ja bym zjadla cos takiego teraz;)
Kasieks pewnie sie przysnilo cos zlego,buziaki od nas
Poranna burza no my dzisiaj tak ok 40min bo zaczal sie ryk bo juz byla zmeczona, a cwiczymy zeby raczki troche pracowaly na waleczku,bo nogi juz by cos kombinowaly z dupcia a rece nie chca wspolpracowac
Veronika jak to dobrze ze masz takiego meza ze sam zobaczy:)
Moja Mala dzis taka maruda ,ale w nocy biezle spala bez marudzen az sie zdziwilam, wydaje mi sie ze ma jakies uczulenie bo jakies pryszczyki na buzi wyskoczyly i tak trze ta buzie jak szalona,nawet jak zasnie i to ja w kolko budzi...

Emol a jak Artur? Zaczyna już raczkować coś? Leon dalej tak jak było :D mały leń śmierdzący :p Dzisiaj przebralam jego szafę i znowu kupa ciuchów za mała. Napisałam na FB na grupie a teraz męczą mnie wiadomościami :o Dzieciaki pokąpane w łóżkach już, Szymek śpi, Julka musi czekać. Leon leży na kanapie i mottwuje trochę leniuszka do pracy :) Kurczak na slatkę naszykowany ;)

Nadal nie raczkuje, ale dzisiaj już chciał siadać ale się rozjezdza. Myślę że w ciągu 2-3 tyg zacznie i raczkowac i siedzieć. Więc tylko czekam.

reklama
Lekarz przepisał Emilce syropy na kaszel a Dominikowi maść majerankowa do smarowania noska na katar i witaminę "C" w kropelkach. Zobaczymy czy pomoże bo póki co to mnie okropnie drapie w gardle :(
Mały trochę się wierci ale śpi.niewiele dziś zrobiłam. Lekarz, apteka, sklep i obiad a w domu syf. Idę pod prysznic i spać. Wypiłam ciepłą herbatkę ale nie pomogła. Może jutro będzie lepszy dzień. Spokojnej nocy żebyście wszystkie się wyspały:)

Do góry