reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

1517387902-e1f3574200ba1c3a-aaaaaa.jpeg

1517387910-7eaeb9890343cd90-aaaaaa.jpeg

reklama
Emol No właśnie tez się zastanawiam czemu te pajace maja takie małe stopy ...Alex tez ma duża stopę i ciężko mi dopasować .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas wkasnie chłodno bo my nie lubimy gorączki. Grzejniki mam pół dnia zakrecone a potem otwieram na max 2. A ja na dworze przeszło 10 stopni to wcale nie odkręcam. Julia za to teraz nauczyła się spać w skarpetkach. Wkurza mnie to bo potem wala się 15 par skarpet po całym pokoju. Już białe poprasowałam,reszta jutro bo jeszcze wilgotne,zaraz biorę się za mycie podłóg. Mały sie bawi.

Foxy u nas pasują z Tesco f&f
Niestety u mnie prawie cały czas chłodno. By trochę rozneglizowani to feralna chodzi. Bo tutaj i ta temperatura -.-

A co do męża. On nie chce do seksuonlloga. Jakoś tak gqdalisny i mówię ze jak nie wie jak przedłużyć seks to przecież mamy "grę planszową erotyczną" i tak właśnie tym sposobem wczoraj graliśmy ponad godzinę i tam wybiera się karty na każdy dzień tygodnia z opisem jak ma wyglądać seks. Czy przywiązany, kto dominuje albo czy w ogóle to będzie klasyczny czy nie. I tak mamy ustalony codziennie jakieś seksy. I może przez to trche wydłuży mu się czas.

Powiem wam ze nie pamietalam kiedy ostatnio tak długo się calowalismy i namiętnie. Nie pamiętam.

Emol to super ! Cieszę się ze jesteście na dobrej drodze :*. Veronika chodz i do mnie umyć bo k.urwicy dostaje :o umyłam je rano a pies już nabrudzil ....Czy zdarzyło się której z was by dziecko uczulił burak ? Bo kurde Alexa tak wysypało a nic innego nowego nie dawałam :( . Ostanio po buraku było podobnie ale śmiali się ze mnie ze od buraka nie ma uczuleń wiec myślałam ze to może płyn do mycia ale w sumie używa go od urodzenia i nic . Hmmm sama nie wiem :/ .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy znam osoby uczulone na marchewkę albo ziemniaka. Nic mnie nie zdziwi. Burak ma dużo barwnika. Może być na niego uczulony

Ale również mogły być nawozone i dlatego uczulily. Różnie bywa. Ale można mieć uczulenie na wszystko!

reklama
Do góry