reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika to super ze wam się układa. :) Foxy również super ze mąż ogarnięty.

Za to mój już jeden dzień po rocznicy mnie wkurzyl. Jak zawsze o to samo. Sam ma ochotę raz na 1,5 tyg i mam się cieszyć ze dochodzi w 30 sek. I potem on już nie jest zainteresowany abym ja miała jakąś przyjemność. I tak jest za każdym kuzwa razem. Od kiedy zaszlam w ciążę tak jest. -.- i mnie już to Wkurza. I najlepsze jego gatka "tylko tobie o to chodzi, ciągle to samo" jakby miał tylko odrobinę próbować i chce ci narobić i tak za każdym razem przestawac w najmniej odpowiednim momencie, to ciekawe ile czasu by wytrzymał. 2-3 miesiące? A ja już ponad rok z takim narcyzem seks uprawiam. Mnie zaraz szlag wezmie!

reklama
Poranna burza dzięki super jest [emoji7][emoji7][emoji7] Emol na pocieszenie mój seks wyglada podobnie ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczny teraz tak przeglądałam Instagram i moi znajomi udają ludzi którymi nie są ...te opowieści i zdjęcia i cytaty o zyciu ...hahaha ***** znam ich i nie są tacy jakich udają ...pytanie tylko po co ? Masakra

Mama Milka ja wiem jak to jest się przeprowadzać ... raz w ciazy ,potem gdy mały miał 3miesiace do kuzynki na miesiąc i dopiero wtedy na swoje bo skończyliśmy remont . Masakra była na kartonach ciagle plus małe dziecko ...i jeszcze zmiany miejsca wpływały na niego okropnie... ale teraz już spokój i zobaczysz ze szybko minie i już niebawem będziesz się cieszyć na swoim :*

Emol współczuję. Ja na męża pod tym względem nie narzekam. Jedyne co to ciężko nam się zgrać czasowo bo jak on chce to ja zmęczona albo okres a jak ja chcę to on śpi. Zawsze któreś musi się zmobilizować ale potem jest super.

Mamamiłka a czemu zdecydowaliscie się przeprowadzić jeśli można zapytać? Z mamami to różnie ale może nie będzie tak źle :)

Powiedziałam mu po pół godziny od "tego incydentu" że powinien się wstydzić. Myślałam że to go trochę zmobilizuje. Ale nie. Dalej siedział w telefonie. Mam go dosyć. -.- i tak na te 4 dni to był jedyny raz, ale oczywiście nie korzystał bo po co. Lepiej raz ale się nie nameczyc w 30 sekund. Jak można czerpać satysfakcję z tak krótkiego czasu. Poza tym jego gra wstępna trwa minutę max 2 to jak ja mam wejść w nastroj?! Niemożliwe. I się kurde debil dziwi ze jak ja mam kurze dochodzić. Teraz spać przez niego nie moge. Tak mi podniósł ciśnienie swoim pierdzielonym egoizmem. Ja to bym się źle czuła dochodząc i zostawiając drugą osobe, ale jak widać mój mąż jest samolubem level expert!

Oj dziewczyny naprodukowqlyscie ze ho ho;)
Foxy cale szczescie ze maz sie ogarnąl to i Tobie lzej;) dobrze ze juz lepiej z Malym a zdjęcie przecudne:*
Veronika dobrze ze i u Ciebie maz sie poprawil i daje odpoczac
Poranna burza u nas dzis na rehabilitacji bylo nawet spoko, kazala w domu jeszcze cwiczyc tak zeby pod piersi zwiniety recznik podkladac jak lezy na brzuchu,i tak jakby sadzac pomiedzy nogami i ona jakby sie opiera o mnie, a ze zdrowkiem w miare dobrze,dzis bylysmy na echo serducha ogolem caly czas cos wychodzi w ekg ale w anatomi jest wszystko w pozadku i mamy do obserwacji sie zglosic za 3msc , ale jak tak lezala Mała i pani doktor dotknela ja tym urzadzeniem z zelem zeby zrobic echo Mala tak zarechotala chyba pierwszy raz;)
Emol wspolczuje, moj akurat w tych rzeczach dba o to zebym ja doszla, choc zdazylo sie pare razy ze zostaeil mnie z niczym to myslalam ze wyjde z siebie,nie moglam spac :/

Poranna burza napisz jak tam jutro po rehabilitacji,my przez te 3dni narazie mamy codziennie zobaczymy jak dalej
Mamamilka ehh no mami tak jest człowiek poprostu sie odzwyczaja od mieszkania z kims;) dasz rade:)

reklama
Kasieks mam nadzieje ze Ci szybko przejdzie bol, bo to kurde zmora i udreka,mnie to dzis tak bolala blowa ze tak jak mowisz az na wymioty ciagalo, myslalam ze nie wyrobie i na cwiczeniach Malej i u lekarza:/

Do góry