reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol wcale Ci się nie dziwię, takie zachowanie podnosi ciśnienie. U nas jest jeszcze inaczej, mąż to by chciał ciągle stara się i daje z siebie 100 procent, ale ja jakas wybrakowana jestem[emoji17]... Aj szkoda gadac[emoji19].
Foxy dzieki[emoji4], oby było tak jak mowisz, co do znajomych to niestety ludzie teraz przetrwają swoje życie do internetu, i często to jest jedna wielka fikcja...
Kasieks musielismy się wyprowadzić bo wybajmowalismy mieszkanie, umowa nam się skończyła, a na kredyt ciagle czekamy. Takim o to sposobem staliśmy się bezdomni, mam nadzieję że tylko przez miesiac.
PatiEmma super, że malutka taka dzielna[emoji4]. Oby z seruszkiem bylo wszystko dobrze.
Poranna_burza my też ostatnio kupismy pajace 80. Dobrze że rehabilitacja u Was pełną parą idzie[emoji4]. Okres wrrr, a tak było dobrze bez niego...

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pati to fajnie ze się zaśmiała [emoji7][emoji7] a z serduszkiem pewnie wszystko ok:* . Mama Milka piona ! Tez byłam bezdomna haha właśnie w podobny sposób :p nie chcieliśmy umowy przedłużać w oczekiwaniu na akceptację i remont :p chciałam się wprowadzić na gotowe :D Veronika zajebiste stroje :) zrób fotki przed balem:D . Ja to kiedyś lubiłam seks a teraz jakaś dziwna się zrobiłam ,czasem śmiać mi się chce jak zaczynamy ;p nawet dziwnie mi się całować [emoji23] . Mój mąż raz się stara a raz ma to w dupie ale wiem ze to tez moja wina bo czasem wręcz nalegam by już kończyć . Wiecie cały czas mnie boli jeszcze pipa :o kiedy to minie :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A co do okresu to pierwszy po porodzie w miarę regularny a teraz wróciło wszystko do normy czyli ....28,71,36,40 totolotek jak zwykle :) myślałam ze po ciazy się zmieni ale nieee. Ale i tak się zabezpieczam bo w ciąże zaszłam w 100 którymś dniu cyklu ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Veronika ale u ciebie chociaż jest rozmowa, a u mnie to ja jestem ta zła i foch. Aż mam dosyć. I ja nie mogę czekać aż on nabierze ochoty bo chyba bym się nie doczekała. Albo mnie zdradza. I dlatego nie ma już siły. -.-

Emol Ale zachowuje sie tak tylko co do sexu? Czy zauważyłaś zmianę ogólną u niego? Mój chyba się wystraszył,że go zamienię na młodszy model :D bo nawet wczoraj mi tak powiedział. Znowu mu przybyło parę kilogramów a ja mu mówię,że mam więcej do kochania. On do mnie,że do czasu do póki nie pojawi się jakiś młodszy. Mówię głupi jesteś. Nawet jak będziesz stary i garbaty to i tak będę :D i mu się humor poprawił ;) u nas słonko świeci. Wyjdziemy na spacerek. Ja mam dzis 4 pralki prania a za kilka dni poprasuj to wszystko ;D

A właśnie przyszła poduszka ortopedyczna dla Leona bo ciągle śpi z głową przekręcona w lewą stronę :/ Foxy karnawał w niedzielę a szkoła kiedy ma nawet nie wiem :p Ale wstawię dopiero za 2 tyg. Bo tu w Niemczech są takie procesje i rzucają słodycze dzieciakom :p

Foxy no to ja mam coś w podobie, wkurza mnie ten ból i na samym początku już myślę kiedy to się skończy[emoji17]. No nic muszę sie jakoś odblokować...
Veronika śliczne stroje na slicznych dzieciach[emoji7].
Emol co ty mówisz jesteś idealna i to nie w tobie tkwi problem ale w twoim M. Podobno czasem faceci mają problem z sexem po narodzinach dziecka, może to właśnie dopadło Twojego męża?. Dziewczyny dobrze mowia[emoji4]. Był przy porodzie???

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Veronika ogólnie jest mniej czuły, ale głównie tylko seks.

Foxy był przy porodzie i chwilę po porodzie to był czuły, przytulal, a po 6 tyg z chęcią uprawiał sex a potem koniec.
Zanim wyjechaliśmy to mu wysłałam na fb tel do seksuologa i kilka artykułów na temat przedwczesnego wytrysku. To się poklucilismy że on nie będzie gadał z obrlcymi o swoich wytryskach i ze on nie lubi seksu dla niego nie jest przyjemnie i robi to bo ja chcę (?) Na taki odpierdziel to ja nie chcę. Oczywiście ja jestem ta zła bo mi wszystko nie pasuje. Tak jestem zła ze aż mi się rzygać chce. Cały makijaż rozmazany. To mu polecialam z watami że kto chciał seksu na początku itd więc niech nie mówi że nie lubi seksu bo nie ja go rozpoczęłam w naszym związku. I tak rozmawialiśmy z podnoszonym tonie z 30-40 min w samochodzie. Może pójdzie do seksuologa.

reklama
Emol - moze to swiatelko w tunelu. Na Twoim miejscu przestalabym inicjowac zblizenia... i zobaczyla co zrobi maz.

PatiEmma - my dzisiaj cwiczylismy czworakowanie i siadanie. Ile Twoja mala ma tygodni ? Bo my tez tak cwiczylismy tylko wczesniej. Ile trwaja takie cwiczenia u Was?

Do góry