reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

A co do wagi to moj jest chudzielec przy Waszych szkrabach. Tylko Tymek mimo tego obnizonego napiecia caly czas jest w ruchu. Przekreca z brzucha na plecy z plecow na brzuch, troche pelza. Nawet gdy go nosze to sie rusza. Dodatkowo ta rehabilitacja. Dziewczyny przeslalabym Wam zdjecia malego, ale maz nie chce publikowac w sieci zdjec.

reklama
Już wole jak jest psotny i zdrowy :) .
1517256517-ffdd3e54c99a4145-aaaaaa.jpeg
a taki obraz zrobiłam na dzień babci i dziadka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emol to ja chyba nie mogę schudnąć od tego myślenia:p
Veronika to fakt że się nabiegam za małym.muszę mieć oczy dookoła głowy.dziś urwał kawałek kartki i wsadził do buzi.nawet nie wiem kiedy bo cały czas miał smoczek.zauważyłam to przez przypadek jak zaczął się śmiać.
Foxy pewnie mniej się uśmiechał bo zmęczony gorączką.dobrze że śpi spokojnie.będzie dobrze:).
Za to Dominik jest niespokojny.wierci się i probuje raczkowac.dokąd on się wybiera przez sen?;)

Ehh dziewczyny wczoraj zaszalałam z meżem! Modlę się tylko,żeby nic nie było :o
Ale ogólnie wszystko się poukładało! Dziś miałam auto bo byłam w innym mieście dzieciakom na karnawał stroje kupić,wieczorem po niego pojechałam. Skończyłam śniadanie dla Julki na jutro i jej kolację bo Szymek zdążył zjeść zanim napisał,że mam po niego przyjechać,ogarnęłam dzieciaki najmłodsze do spania i kazał mi usiąść i obejrzeć serial a sam zrobił sałatkę :)

Foxy super zdjęcie:).
Wiem o czym mówisz.ja narzekam że muszę pilnować małego bo ucieka i ściąga różne rzeczy ale jak jest dłużej spokojny to biegam z termometrem i sprawdzam mu temperaturę:D

No :D na bodach ma kaprala wojtka ;p lubię tematykę żołnierzy wyklętych ogólnie drugiej wojny światowej i zapału jaki mieli wtedy Polacy żeby walczyć :) . A moi rodzice jeszcze bardziej to lubią :p :) .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Veronika jakie stroje wybraliście ?:p super ze wam się poukładało :* mój mąż tez dziś był inny :) nawet obiad przygotował i dał mi pospać :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No nie nadrobie zaleglosci, tyle naprodukowalyscie[emoji1], ale dziś się postaram bo wieczory mam długie...
Foxy, Veronika dobrze że sytuacja z chłopcami opanowana, przegoncie to chorobsko i niech się więcej nie pokazuje.
Emol Arturek slicznie siedzi, widac odpoczynek udany[emoji4].
Kasieks współczuję bólu glowy[emoji20], sama go doświadczyłam po porodzie chyba w maksymalnym stopniu i wiem co to znaczy[emoji17] a opiekować dzieckiem się trzeba.
Veronika, Emol noo przystojniacy[emoji7] nic dodać nic ujac[emoji16].
Dziewczyny ja ostatnio mam mało czasu, muszę się tu zagniezdzic u rodziców. Po woli mam obawy czy to był dobry pomysl... Nie wiem czy sie dogadam z mamą, bo dziś już pierwsze spiecie miałyśmy... Miłosz dal mi wczoraj popalić wszyscy spali, a ja z nim siedziałam do północy, a dziś o 6 już był gotowy do zabawy... Ja nie wiem jak można się tak szybko zregenerowac[emoji17]
Foxy maly patriota sliczny[emoji7]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry