reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

A co do wagi to moj jest chudzielec przy Waszych szkrabach. Tylko Tymek mimo tego obnizonego napiecia caly czas jest w ruchu. Przekreca z brzucha na plecy z plecow na brzuch, troche pelza. Nawet gdy go nosze to sie rusza. Dodatkowo ta rehabilitacja. Dziewczyny przeslalabym Wam zdjecia malego, ale maz nie chce publikowac w sieci zdjec.

reklama
Już wole jak jest psotny i zdrowy :) .
1517256517-ffdd3e54c99a4145-aaaaaa.jpeg
a taki obraz zrobiłam na dzień babci i dziadka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emol to ja chyba nie mogę schudnąć od tego myślenia:p
Veronika to fakt że się nabiegam za małym.muszę mieć oczy dookoła głowy.dziś urwał kawałek kartki i wsadził do buzi.nawet nie wiem kiedy bo cały czas miał smoczek.zauważyłam to przez przypadek jak zaczął się śmiać.
Foxy pewnie mniej się uśmiechał bo zmęczony gorączką.dobrze że śpi spokojnie.będzie dobrze:).
Za to Dominik jest niespokojny.wierci się i probuje raczkowac.dokąd on się wybiera przez sen?;)

Ehh dziewczyny wczoraj zaszalałam z meżem! Modlę się tylko,żeby nic nie było :o
Ale ogólnie wszystko się poukładało! Dziś miałam auto bo byłam w innym mieście dzieciakom na karnawał stroje kupić,wieczorem po niego pojechałam. Skończyłam śniadanie dla Julki na jutro i jej kolację bo Szymek zdążył zjeść zanim napisał,że mam po niego przyjechać,ogarnęłam dzieciaki najmłodsze do spania i kazał mi usiąść i obejrzeć serial a sam zrobił sałatkę :)

Foxy super zdjęcie:).
Wiem o czym mówisz.ja narzekam że muszę pilnować małego bo ucieka i ściąga różne rzeczy ale jak jest dłużej spokojny to biegam z termometrem i sprawdzam mu temperaturę:D

No :D na bodach ma kaprala wojtka ;p lubię tematykę żołnierzy wyklętych ogólnie drugiej wojny światowej i zapału jaki mieli wtedy Polacy żeby walczyć :) . A moi rodzice jeszcze bardziej to lubią :p :) .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Veronika jakie stroje wybraliście ?:p super ze wam się poukładało :* mój mąż tez dziś był inny :) nawet obiad przygotował i dał mi pospać :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No nie nadrobie zaleglosci, tyle naprodukowalyscie[emoji1], ale dziś się postaram bo wieczory mam długie...
Foxy, Veronika dobrze że sytuacja z chłopcami opanowana, przegoncie to chorobsko i niech się więcej nie pokazuje.
Emol Arturek slicznie siedzi, widac odpoczynek udany[emoji4].
Kasieks współczuję bólu glowy[emoji20], sama go doświadczyłam po porodzie chyba w maksymalnym stopniu i wiem co to znaczy[emoji17] a opiekować dzieckiem się trzeba.
Veronika, Emol noo przystojniacy[emoji7] nic dodać nic ujac[emoji16].
Dziewczyny ja ostatnio mam mało czasu, muszę się tu zagniezdzic u rodziców. Po woli mam obawy czy to był dobry pomysl... Nie wiem czy sie dogadam z mamą, bo dziś już pierwsze spiecie miałyśmy... Miłosz dal mi wczoraj popalić wszyscy spali, a ja z nim siedziałam do północy, a dziś o 6 już był gotowy do zabawy... Ja nie wiem jak można się tak szybko zregenerowac[emoji17]
Foxy maly patriota sliczny[emoji7]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry