reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika kawał chłopa. Mój 9 kg ale prawie miesiąc różnicy. Ale ostatnio też lekarz mówił że on to kawał chłopa

reklama
1517253896-cf173e74170a7ae6-aaaaaa.jpeg
1517253915-d9e42760e85958cc-aaaaaa.jpeg

1517253927-97cc16194e007817-aaaaaa.jpeg

1517253941-65ae886bf0f6c913-aaaaaa.jpeg

Foxy może masz rację że od kręgosłupa.juz sama nie wiem.dziś też boli ale mniej i bez mdłości.na szczęście sasiad nie wierci.

Dobrze że pojechaliscie do szpitala.służba zdrowia do kitu ale jak jest obok lekarz to człowiek mniej się denerwuje niz w domu

Kasieks ja się długo leczyłam na bol głowy od kręgosłupa właśnie :/ myślałam ze umrę było mi niedobrze ciagle a bol taki tępy ze szok . Jedyne co mi pomogło to masaże na kręgosłup i tabletki naproxen . Emol ale widoki [emoji7][emoji7][emoji7] Veronika słodki Leon :* . Mamamilka i porannaburza co u was ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No właśnie u mnie też taki tępy ból i jadę na ibupromie.mam nadzieję że szybko przejdzie.
Jak Alex się czuje?

Kasiek oj z tą wagą różnie bywa. Zależy od apetytu dziecie, o jego matabolizm. Tak ja dorośli. Niektórzy jedzą codziennie fastfoody i są chudzi jak patyki, niektórzy wystarcza ze pomyślą o ciastku to już mają +10 kg.

Kasiek nie. Przecież to tylko różnica dni a dzieciaki teraz już praktycznie będą równo dojrzewać. Twój raczkuje a Leon parę dni młodszy i nie chce się obracać. A o raczkowaniu jeszcze mowy nie ma bo jak dupa do góry to ramiona w dół, a jak się ładnie podpiera to dupa za ciężka żeby podnieść ;) on ogólnie jest leniem i lubi leżeć na plecach a na brzuchu mniej. Ale lekarz nie widzi problemu. Jedne dzieci raczkują mając 6 miesięcy inne 12. Dla mnie to nawet dobrze bo nie będę go tak szybko goniła jak ty Dominika :p Taki żarcik :D

Chyba dobrze bo spi spokojnie narazie . Ogólnie dziś był taki smutny i aż mi się płakać chciało jak na niego patrzyłam ,leżał i się bawił misiem spokojny jak nigdy .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ciesze sie, ze Alex i Leon lepiej. Dzielne chlopaki.

Arturek pieknie siedzi. Cudowny wypad Emol.

Kasieks - wspolczuje bolu, a jeszcze trzeba zajac dzieciakami i domem. Mysle, ze miod w takiej ilosci nie uczuli Emilki.

PatiEmma- a jak Twoja corka, juz lepiej ? I jak po rehabilitacji. My mamy jutro.

U nas nic ciekawgo. Maly nie chce za bardzo jesc stalych pokarmow. Dzisiaj pierwszy raz plul jedzeniem, a mial zupke z krolika, marchewki, ziemniaka, pietruszki i brokula. Dzisiaj caly wieczor nawija :D po swojemu. Maz sie z nim bawi.

Do góry