reklama
kasieks
Fanka BB :)
Foxy może masz rację że od kręgosłupa.juz sama nie wiem.dziś też boli ale mniej i bez mdłości.na szczęście sasiad nie wierci.
Dobrze że pojechaliscie do szpitala.służba zdrowia do kitu ale jak jest obok lekarz to człowiek mniej się denerwuje niz w domu
Dobrze że pojechaliscie do szpitala.służba zdrowia do kitu ale jak jest obok lekarz to człowiek mniej się denerwuje niz w domu
Foxy_mama
Kasieks ja się długo leczyłam na bol głowy od kręgosłupa właśnie :/ myślałam ze umrę było mi niedobrze ciagle a bol taki tępy ze szok . Jedyne co mi pomogło to masaże na kręgosłup i tabletki naproxen . Emol ale widoki [emoji7][emoji7][emoji7] Veronika słodki Leon :* . Mamamilka i porannaburza co u was ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Veronika_k
Kasiek nie. Przecież to tylko różnica dni a dzieciaki teraz już praktycznie będą równo dojrzewać. Twój raczkuje a Leon parę dni młodszy i nie chce się obracać. A o raczkowaniu jeszcze mowy nie ma bo jak dupa do góry to ramiona w dół, a jak się ładnie podpiera to dupa za ciężka żeby podnieść on ogólnie jest leniem i lubi leżeć na plecach a na brzuchu mniej. Ale lekarz nie widzi problemu. Jedne dzieci raczkują mając 6 miesięcy inne 12. Dla mnie to nawet dobrze bo nie będę go tak szybko goniła jak ty Dominika Taki żarcik
reklama
Poranna_burza
Ciesze sie, ze Alex i Leon lepiej. Dzielne chlopaki.
Arturek pieknie siedzi. Cudowny wypad Emol.
Kasieks - wspolczuje bolu, a jeszcze trzeba zajac dzieciakami i domem. Mysle, ze miod w takiej ilosci nie uczuli Emilki.
PatiEmma- a jak Twoja corka, juz lepiej ? I jak po rehabilitacji. My mamy jutro.
U nas nic ciekawgo. Maly nie chce za bardzo jesc stalych pokarmow. Dzisiaj pierwszy raz plul jedzeniem, a mial zupke z krolika, marchewki, ziemniaka, pietruszki i brokula. Dzisiaj caly wieczor nawija po swojemu. Maz sie z nim bawi.
Arturek pieknie siedzi. Cudowny wypad Emol.
Kasieks - wspolczuje bolu, a jeszcze trzeba zajac dzieciakami i domem. Mysle, ze miod w takiej ilosci nie uczuli Emilki.
PatiEmma- a jak Twoja corka, juz lepiej ? I jak po rehabilitacji. My mamy jutro.
U nas nic ciekawgo. Maly nie chce za bardzo jesc stalych pokarmow. Dzisiaj pierwszy raz plul jedzeniem, a mial zupke z krolika, marchewki, ziemniaka, pietruszki i brokula. Dzisiaj caly wieczor nawija po swojemu. Maz sie z nim bawi.
Podziel się: