reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika kawał chłopa. Mój 9 kg ale prawie miesiąc różnicy. Ale ostatnio też lekarz mówił że on to kawał chłopa

reklama
1517253896-cf173e74170a7ae6-aaaaaa.jpeg
1517253915-d9e42760e85958cc-aaaaaa.jpeg

1517253927-97cc16194e007817-aaaaaa.jpeg

1517253941-65ae886bf0f6c913-aaaaaa.jpeg

Foxy może masz rację że od kręgosłupa.juz sama nie wiem.dziś też boli ale mniej i bez mdłości.na szczęście sasiad nie wierci.

Dobrze że pojechaliscie do szpitala.służba zdrowia do kitu ale jak jest obok lekarz to człowiek mniej się denerwuje niz w domu

Kasieks ja się długo leczyłam na bol głowy od kręgosłupa właśnie :/ myślałam ze umrę było mi niedobrze ciagle a bol taki tępy ze szok . Jedyne co mi pomogło to masaże na kręgosłup i tabletki naproxen . Emol ale widoki [emoji7][emoji7][emoji7] Veronika słodki Leon :* . Mamamilka i porannaburza co u was ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No właśnie u mnie też taki tępy ból i jadę na ibupromie.mam nadzieję że szybko przejdzie.
Jak Alex się czuje?

Kasiek oj z tą wagą różnie bywa. Zależy od apetytu dziecie, o jego matabolizm. Tak ja dorośli. Niektórzy jedzą codziennie fastfoody i są chudzi jak patyki, niektórzy wystarcza ze pomyślą o ciastku to już mają +10 kg.

Kasiek nie. Przecież to tylko różnica dni a dzieciaki teraz już praktycznie będą równo dojrzewać. Twój raczkuje a Leon parę dni młodszy i nie chce się obracać. A o raczkowaniu jeszcze mowy nie ma bo jak dupa do góry to ramiona w dół, a jak się ładnie podpiera to dupa za ciężka żeby podnieść ;) on ogólnie jest leniem i lubi leżeć na plecach a na brzuchu mniej. Ale lekarz nie widzi problemu. Jedne dzieci raczkują mając 6 miesięcy inne 12. Dla mnie to nawet dobrze bo nie będę go tak szybko goniła jak ty Dominika :p Taki żarcik :D

Chyba dobrze bo spi spokojnie narazie . Ogólnie dziś był taki smutny i aż mi się płakać chciało jak na niego patrzyłam ,leżał i się bawił misiem spokojny jak nigdy .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ciesze sie, ze Alex i Leon lepiej. Dzielne chlopaki.

Arturek pieknie siedzi. Cudowny wypad Emol.

Kasieks - wspolczuje bolu, a jeszcze trzeba zajac dzieciakami i domem. Mysle, ze miod w takiej ilosci nie uczuli Emilki.

PatiEmma- a jak Twoja corka, juz lepiej ? I jak po rehabilitacji. My mamy jutro.

U nas nic ciekawgo. Maly nie chce za bardzo jesc stalych pokarmow. Dzisiaj pierwszy raz plul jedzeniem, a mial zupke z krolika, marchewki, ziemniaka, pietruszki i brokula. Dzisiaj caly wieczor nawija :D po swojemu. Maz sie z nim bawi.

Do góry