reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój chłop pracuje dziś do 19...wiec jak co dzień sama w domu :( szkoda ze nie mam nawet koleżanek żadnych...latem będę sama chodzić na spacery i gadać do dziecka jak wariatka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]czyli norma hahaha.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
kupiłam sobie ekspres do kawy taki na kapsułki a nawet nie mam gości żadnych a rodzaj kaw i syropów jak w starbucks [emoji41][emoji23]hahahhahahahahahhahahahah [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Poranna burza ale właśnie to tak naprawdę nie twoja koleżanka tylko męża. Ja mam tak samo. Większość osób w moim wieku (22) to imprezy. Studia ... kto by tam chciał spotykać się z dziewczyną z dzieckiem.
A tak to mam nachalna koleżanka męża (żona kumpla) co urodziła 2 dzieci tak rozpieszczonych a mi daje "rady" że ona wie lepiej.

Ja mam nawet rodzine na miejscu ale właśnie moje kuzynki nie maja dzieci i raczej wolą imprezować czy nawet chłodzić na zakupy same :) czasem wybiorę się z nimi ale wiadomo jak to z dzieckiem to na przewijak to nakarmić i chyba je to irytuje :p . Mam tez takie znajome różne nawet dwie maja małe dzieci ale nie chodzą na dwór z nimi bo to wiatry to kropi i inne . No niestety w Anglii wiatry i deszcz to norma jeszcze w moich okolicach Bo blisko bardzo nad morze,wiec musiałabym juz zawsze w domu siedzieć ...nie mówię o mega ulewie czy nawałnicy bo wiadomo ze się wtedy nigdzie nie wybieram . Dziś pytalam się jednej czy wybiera się na targi w za tydzień to mi powiedziała ze nie bo musi okna umyć i firany nakrochmalic...ta jasne Hahahaha po co ludzie kłamią :) No nic pójdę jak zawsze sama :) a miło by było iść z kims żeby pogadać i pooglądać wspólnie ciuszki :)

Foxy ja bym z checia przyszla kochaaaam kawe jej smak i zapach;) a i syropy sa mile widziane;)
Poranna burza to Ty zdrowa babka jestes;) ja to musze jakas diete zastosowac jakby ktos mial cos do podpowiedzenia(choc pewnie slabo bo wy wszystkie chudzinki do swojej wagi wrocilyscie):rofl2:

Dziewczyny musze w koncu posprzatac ale mam takiego lenia i Mala chora to ciągle jest absorbujaca:/ i tak sie nie chce, ja to taka sie zrobilam trochhe nie do zycia z tego niewyspania

Fajnie pati szkoda ze nie mieszkasz blisko :( . Ja tez nie poznaje się ... teraz znów mam załamke ...mały po kąpieli pięknie zasnął ale już wstał jak tylko pokój opuściłam ...nawet nie mam kiedy umyć butelek ani się umyć :( chyba oszaleje naprawdę chce mi się płakać

Dziewczyny kurczę szkoda że blisko siebie wszystkie nie mieszkamy, tak to bym zna kawę skoczyla, na targi się wybrała, poogladala ciuszki. :) no ale niestety. Ja to chce iść na basen z Kuba i Arturem. Ale oczywiście czasu brak Kubie więc raczej się nie wybierzemy. My z Arturem byliśmy + moja mama, siostra, chrzestna i jej córka. Ale też chciałabym z mężem.

reklama
Pati Leon też mega przeziębiony, żółto-zielone gile z micha lecą,non stop marudzi,płacze itp. ale powiem wam coś!! Lepiej usiądźcie bo jebniecie! Zrobiłam sałatkę,dzieciakom kolację, wykąpałam Szymona,z Julą matmę, pomogłam jej z włosami bo też się kapała, zrobiłam śniadanie im na jutro,wyszorowalam kibel, wyczyściłam rurę od umywalki bo woda już nie spływała! Ale najlepsze wczoraj 3 pralki miałam :p a dziś już wszystko wyprasowałam! Hahaah a rano taką depresję miałam i wyłam! Wzięłam się za robotę i przeszło! A najlepsze jest to,że Juli szło z matmą i się nie musiałam wściekać :D idę zaraz pod prysznic i się zrelaksuję! Jutro nowy zjebany dzień znając życie

Do góry