reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój chłop pracuje dziś do 19...wiec jak co dzień sama w domu :( szkoda ze nie mam nawet koleżanek żadnych...latem będę sama chodzić na spacery i gadać do dziecka jak wariatka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]czyli norma hahaha.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
kupiłam sobie ekspres do kawy taki na kapsułki a nawet nie mam gości żadnych a rodzaj kaw i syropów jak w starbucks [emoji41][emoji23]hahahhahahahahahhahahahah [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Poranna burza ale właśnie to tak naprawdę nie twoja koleżanka tylko męża. Ja mam tak samo. Większość osób w moim wieku (22) to imprezy. Studia ... kto by tam chciał spotykać się z dziewczyną z dzieckiem.
A tak to mam nachalna koleżanka męża (żona kumpla) co urodziła 2 dzieci tak rozpieszczonych a mi daje "rady" że ona wie lepiej.

Ja mam nawet rodzine na miejscu ale właśnie moje kuzynki nie maja dzieci i raczej wolą imprezować czy nawet chłodzić na zakupy same :) czasem wybiorę się z nimi ale wiadomo jak to z dzieckiem to na przewijak to nakarmić i chyba je to irytuje :p . Mam tez takie znajome różne nawet dwie maja małe dzieci ale nie chodzą na dwór z nimi bo to wiatry to kropi i inne . No niestety w Anglii wiatry i deszcz to norma jeszcze w moich okolicach Bo blisko bardzo nad morze,wiec musiałabym juz zawsze w domu siedzieć ...nie mówię o mega ulewie czy nawałnicy bo wiadomo ze się wtedy nigdzie nie wybieram . Dziś pytalam się jednej czy wybiera się na targi w za tydzień to mi powiedziała ze nie bo musi okna umyć i firany nakrochmalic...ta jasne Hahahaha po co ludzie kłamią :) No nic pójdę jak zawsze sama :) a miło by było iść z kims żeby pogadać i pooglądać wspólnie ciuszki :)

Foxy ja bym z checia przyszla kochaaaam kawe jej smak i zapach;) a i syropy sa mile widziane;)
Poranna burza to Ty zdrowa babka jestes;) ja to musze jakas diete zastosowac jakby ktos mial cos do podpowiedzenia(choc pewnie slabo bo wy wszystkie chudzinki do swojej wagi wrocilyscie):rofl2:

Dziewczyny musze w koncu posprzatac ale mam takiego lenia i Mala chora to ciągle jest absorbujaca:/ i tak sie nie chce, ja to taka sie zrobilam trochhe nie do zycia z tego niewyspania

Fajnie pati szkoda ze nie mieszkasz blisko :( . Ja tez nie poznaje się ... teraz znów mam załamke ...mały po kąpieli pięknie zasnął ale już wstał jak tylko pokój opuściłam ...nawet nie mam kiedy umyć butelek ani się umyć :( chyba oszaleje naprawdę chce mi się płakać

Dziewczyny kurczę szkoda że blisko siebie wszystkie nie mieszkamy, tak to bym zna kawę skoczyla, na targi się wybrała, poogladala ciuszki. :) no ale niestety. Ja to chce iść na basen z Kuba i Arturem. Ale oczywiście czasu brak Kubie więc raczej się nie wybierzemy. My z Arturem byliśmy + moja mama, siostra, chrzestna i jej córka. Ale też chciałabym z mężem.

reklama
Pati Leon też mega przeziębiony, żółto-zielone gile z micha lecą,non stop marudzi,płacze itp. ale powiem wam coś!! Lepiej usiądźcie bo jebniecie! Zrobiłam sałatkę,dzieciakom kolację, wykąpałam Szymona,z Julą matmę, pomogłam jej z włosami bo też się kapała, zrobiłam śniadanie im na jutro,wyszorowalam kibel, wyczyściłam rurę od umywalki bo woda już nie spływała! Ale najlepsze wczoraj 3 pralki miałam :p a dziś już wszystko wyprasowałam! Hahaah a rano taką depresję miałam i wyłam! Wzięłam się za robotę i przeszło! A najlepsze jest to,że Juli szło z matmą i się nie musiałam wściekać :D idę zaraz pod prysznic i się zrelaksuję! Jutro nowy zjebany dzień znając życie

Do góry