reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Dziewczyny sory,że wam zawracam dupę Björn mi podniósł ciśnienie! Mówię mu,że jak idzie na dół zapalić to może wziąść starą deskę do prasowania do piwnicy i potem zrobić łóżko bo ja chcę iść pod prysznic! A on do mnie,że to za dużo bo miał ciężki dzień! Nosz kur....a co ja mam powiedzieć? Wszystko porobiłam a z Leonem i resztą dzieciaków też nie jest lekko :( nic tylko płakać. A potem,że depresję mam ;(

Boże te chłopy weź o coś poproś to Ci powie ze zmęczony ...a my nie możemy nigdy być zmęczone No bo przecież w domu siedzimy :) ....ehh

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mój usypia teraz małego bo wyszłam z pokoju pod prysznic , poprostu nie mogłam tego znieść . Taka właśnie ze mnie matka ....

A ja zrobiłam łóżko, wyniosłam ta cholerną deskę i ogarnęłam jeszcze kuchnie! A on poszedł do mnie i zaczyna całować! Mówię daj mi spokój! Zmęczona jestem! Poszedł rurę w umywalce dobrze skręcać ale uszczelki do dupy i i tak woda leci. I i tak mu się zaraz zapytam czy to aby nie zbyt za dużo na dziś! Ja od godziny chcę iść pod prysznic i zawsze coś! Idę go wygnać bo chcę w końcu skorzystać z łazienki!

I właśnie ...ja tak samo nie mam cierpliwości czekać i zawsze zrobię za niego ...teraz się pokłóciliśmy i mu powiedziałam ze przestane sprzątać bo tego nie szanuje to on mi odpowiedział ze on przestanie pracować bo go to tez meczy i ze marudzę a kobiety wszystkie dają radę i jego znajome chwalą sobie macierzyństwo ... do tego nie zrobił mi zakupów i oczywiście zostałam bez chleba i bez nieczego w lodowce , No cóż z chorymi zatokami będę zapierdalac rano do sklepu ...

Foxy ja też jutro z Leonem i Szymonem pociągiem do miasta na zakupy bo nie mam już jogurtów ani żadnych owoców. Młody dostał teraz taki apetyt. Wcześniej nie chciał jeść to teraz je za dwóch. Ale to nawet lepiej. Zawsze kupowałam tyle,że zostawało i się psuło i musiałam wyrzucać a teraz za mało i brakuje. No ale oczywiście on nie pójdzie i nie kupi a jest w Lidlu codziennie po bułki na sniadanie. Przywieźć też by mógł bo ma czasami i 2.5 godz przerwy. No ale on myśli,że ja o tym nie wiem. Kiedyś jak miał przerwe to spał oparty o stół! Mówię szkoda,że w tym czasie nie robisz rachunów albo nie piszesz do lekarzy sprawozdań. Mniej by było do roboty w weekendy. Ale po co? Przecież można w domu a i służąca może pomóc! Pierdziele już więcej nie będę tego gówna robiła! Po całym tygodni z 3 dzieci to za wiele :D

Emol - Ta dziewczyna jest z drugim dzieckiem w ciazy. No ma ogromna wiedze. Bo jest zafiksowana na temat dzieci. Ja staram sie robic intuicyjnie. Jak z nia rozmawiac to czuje sie jakbym byla gorsza matka.

PatiEmma- Moja rada zrezygnuj z przetworzonej zywnosci - wszelkie gotowce, czytaj sklady. Im mniej tym lepiej. Automatycznie schudniesz. Unikaj syropu glukozowo-fruktozowego, oleju pamowego, wszystkich tych E. Tak naprawde im prostrzy sklad tym lepsze dla Twojego organizmu. Unikac sokow. Ja to bylam tak ortodoksyjna, ze pilam tylko inke i wode.

U mnie w nocy masakra totalna.mały ciągle raczkowal po łóżku, przysypiał na 2-3 minuty i znów chodził. Do tego ciągle gubil smoczek i marudził. Zasnęłam dopiero o 5 rano po kolejnym karmieniu a o 8 pobudka.myślałam że będzie zmęczony ale skąd. Super humor, dziecko wyspane. Szkoda tylko że matka wykończona. :o
Dobrze że sąsiad dziś nie wiercil bo chyba bym poszła i go zjechała. Jak Dominik zasnął to ogarnęłam trochę, wyprasowałam i ugotowalam pyzy z mięsem +sałatka. Jutro robię fasolkę po bretonsku.muszę też posegregowac papiery, bo wszystko rzucam na kupkę a potem syf w dokumentach. Nie znoszę tego robić. Zajmie mi to ze 2 godziny. Dziś podpuscilam męża żeby posprzatał swoje szafki i posadzilam obok na podłodze Dominika.mały brał różne rzeczy do rączek i oglądał. Siedział grzecznie prawie 2 godziny i był zachwycony swoim pomaganiem tatusiowi :D

reklama
I właśnie ...ja tak samo nie mam cierpliwości czekać i zawsze zrobię za niego ...teraz się pokłóciliśmy i mu powiedziałam ze przestane sprzątać bo tego nie szanuje to on mi odpowiedział ze on przestanie pracować bo go to tez meczy i ze marudzę a kobiety wszystkie dają radę i jego znajome chwalą sobie macierzyństwo ... do tego nie zrobił mi zakupów i oczywiście zostałam bez chleba i bez nieczego w lodowce , No cóż z chorymi zatokami będę zapierdalac rano do sklepu ...

Foxy to zapytaj go jak on widzi swoje ojcostwo bo z tego co piszesz to słabo się angażuje ;)

Do góry