reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

A co do wygladu. W ciazy przytylam 21.5 kg. Startowalam z waga 53.5 kg przy wzroscie 173 cm. Biegalam 4 razy w tygodniu, bardzo zdrowo sie odzywialam - zero zywnosci przetworzonej. Nie jadlam tez miesa. W ciazy zaczelam jesc mieso. W dniu porodu wazylam 75 kg. Dwa dni po porodzie wazylam 68 kg. Obecnie 58 kg. Chcialabym zejsc do 55 kg, ale to musialabym zaczac biegac. Mam nadzieje, ze jak przestane karmic wroce do biegania i przestane jesc mieso. U fryzjera ostatnio bylam w 25 tyg. ciazy. Chodze bez makijazu, ubieram sie w pospiechu bo moje dziecko jest dosyc wymagajace albo ja go tak nauczylam. Pewnie to drugie.

reklama
Veronika moze to zeby. Moj wyl przez 2 godziny mimo, ze byl noszony na rekach. W koncu zasnal. Tylko ja go odkladam do sypialni. Zasypia przy piersi. Czyli wiecie same...

Wszystkiego dobrego dla Leona!

Dziewczyny czy wasze maluchy też tak mają,że jak zostają same to zaczyna się krzyk? Kurde u nas trwa to od paru dni i tak się zastanawiam jak Kasiek mówiła,że to chyba ten lęk separacyjny. Piję melisę ickawe na zmianę. Melisę żeby się uspokoić a kawę żeby funkcjonować jakoś :/

Poranna_burza to trochę przytyłaś ;) ja tylko 8 kg. Leon ważył 3340 i reszta to reszta ;) teraz ważę tyle ile przed ciążą z Leonem. A jak pomyślę ile ważyłam przed moją pierwszą ciąża to mi się płakać chcę. Wtedy wyzywałam,że za gruba jestem a teraz, że byłam chuda :( ehhh nie pamiętam po pierwszej ciąży chyba zostały mi 3 kg po drugiej ok 5 a teraz na szczęście nic. Chociaż tyle tego nie szczęścia :)

Veronika u nas to samo ... jak go wsadzę w turystyczne łóżeczko na dole siedzi i się bawi , ale jak tylko zajrzę z kuchni to już ryk :o jeśli się nie pokazuje to cisza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ogólnie teraz ani chwili spokoju bo ciagle się przemieszcza i podnosi o wszystko [emoji19] fajnie ze dobrze się rozwija ale ja jakoś nie umiem sobie z nim poradzić od kilku dni [emoji850]

Mamamilka a co do kaszek mój mały tez ich nie je [emoji52] jednie lubi owsiankę dla dzieci taka angielska .

Ja Przytylam 13 i startowalam z 52,5, teraz waze 57. A po porodzie zeszło mi do 55. Teraz na zimę mi się przynosiło, bo jak było lato to ciągle gdzieś chodziła, a teraz się nie chce. Ale ja też o 10 cm niższa.

reklama
Veronika_ k u nas to było trwało takie dobre 2 tygodnie. Teraz mogę wyjść i nie krzyczy, patrzy tylko wielkimi oczkami[emoji1].
Foxy widocznie i Moj i twój woli mięso[emoji1]
Obiad prawie gotowy a chłopa nie ma[emoji19], dzwonię... A tu poczta..wrrr jak mnie to denerwuje[emoji21]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry