reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny ja to mam zupelnie inne podejscie niz Wy. Nie bede sie zarzynala... sprzatamy wspolnie. Gdy maz jest w pracy ja zajmuje sie dzieckiem. Uwazam, ze to rownorzedna praca. Oczywiscie nie zrozumiecie mnie zle bo wcale nie chce sie madrzyc. Balagan nie ucieknie, spokojnie poczeka na mojego meza :D

Kasieks - Super, ze Dominik taki zainteresowany :)

reklama
Poranna_burza ja poprostu nienawidzę syfu i dlatego wole sama posprzątać niż czekać aż się mój mąż ruszy :/ fajnie ze dzielicie się obowiązkami zazdroszczę . U nas wyglada to zupełnie inaczej niestety :( tez uważam ze zajmowanie się dzieckiem to praca lecz mój mąż uważa ze to siedzenie na dupie i gapienie się w tv

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy_mama - Rozumiem. Tylko czasami dla zdrowia psychicznego trzeba zrobic z siebie mniej zorganizowana niz sie jest. Facet nie doceni, a tylko sie przyzwyczai.

U mnie podział obowiązków jest taki:jak jestem z Dominikiem to gotuje i sprzątam jak mały śpi.jak mąż wraca to je obiad i siada z Dominikiem a ja sprzątam. Mogę w końcu coś zrobić innego i to mnie odstresowuje. Mąż pomaga sprzątać w sobotę. Wtedy się zmieniamy przy małym ale i tak robię więcej niż mąż. Mam szybsze tempo i denerwuje mnie jak się tak wolno rusza;)

Kasieks te raczkowanie jest wykańczające :o mój teraz jak się przekręca to na kolana i łapie szczebelki i wstaje [emoji33] . Kiedy to minie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój pracuje od 6 do 7 najczęściej i jeszcze nadgodziny bierze wiec wraca na gotowe już .

Oczywiście może kończyć wcześniej i później zaczynać ale on jest nadgorliwy i jeździ wcześniej żeby wszystkiego dopilnować

reklama
Aha,nadganialam Wasze wpisy i uzupelniam odpowiedzi:
Veronika gratulacje dla Leona :* i ja też pije melise na zmianę z kawą :D.
Foxy też bym chciała mieszkać bliżej. Zapraszam do Krakowa :*
Dominik ciągnie za włosy,zwłaszcza Emilkę bo ma do pasa.śmieję się że ma w domu swojego styliste :D
Pati ja też mam kilogramy do zrzucenia. Kawoszka też ale coś się nie oddzywa.Olisiaa też zniknęła :(

Do góry