reklama
Emol
Fanka BB :)
Mamamilka foxy mama mieszka w Anglii, veronika w Niemczech, kasiek w Krakowie. Ja Warszawa Wawer ale też chcemy się przeprowadzić bo wynajmujemy mieszkanie. Ale to zobaczymy jak się los potoczy. Jeśli moja mama wyjedzie na 2 lata to przeprowadizimy się do niej. A jeśli nie to będziemy starać się o kredyt.
mamamiłka
PatiEma oj zdrowia dla malutkiej, przegoncie szybko chorobsko[emoji51]. Cofnelam się kilka stron i widzę że dużo z Was chodzi do fizjo.
Powiedzcie mi czy z jakis konkretnych przyczyn pierwszy raz się wybraliście? Czy poprostu żeby skontrolowac? Pytam bo sama się zastanawiam dłuższy czas czy się nie wybrac...
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedzcie mi czy z jakis konkretnych przyczyn pierwszy raz się wybraliście? Czy poprostu żeby skontrolowac? Pytam bo sama się zastanawiam dłuższy czas czy się nie wybrac...
Poranna_burza
Hey dziewczyny!
A czy ja moge dolaczyc ?
PatiEmma- mozesz sprobowac podawac corce strzykawka elektrolity. Moze troche sie napije. Dodatkowo koniecznie probiotyk. No i jak rozszerzalas diete to marchewka dziala zapychajaco.
A czy ja moge dolaczyc ?
PatiEmma- mozesz sprobowac podawac corce strzykawka elektrolity. Moze troche sie napije. Dodatkowo koniecznie probiotyk. No i jak rozszerzalas diete to marchewka dziala zapychajaco.
mamamiłka
Emol dzięki za naświetlanie gdzie mieszkacie[emoji16], łatwiej i szybciej będzie mi Was poznac[emoji5]. Mówisz Wawer czyli druga strona, my też wynajmujemy, ale do końca stycznia kończy nam się umowa... Za chwilę czeka mnie pakowanie (wrrr jak ja tego nie nawidze) i na miesiąc jadę z małym do rodzicow. Mieszaknie mamy zaklepane do końca lutego wiec tylko czekamy az bankowcy rusza swoje żadne 4 litery i przyklepia nam ten kredyt.
reklama
Podziel się: