reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

A ogolem nasza rehabilitacja zawieszona bo Mala tak dla odmiany chora kupa coraz rzadsza a elektrolitow nie chce pic ,jak tal dalej pojdzie bedzie jak zwykle:/

reklama
Mamamilka foxy mama mieszka w Anglii, veronika w Niemczech, kasiek w Krakowie. Ja Warszawa Wawer ale też chcemy się przeprowadzić bo wynajmujemy mieszkanie. Ale to zobaczymy jak się los potoczy. Jeśli moja mama wyjedzie na 2 lata to przeprowadizimy się do niej. A jeśli nie to będziemy starać się o kredyt.

PatiEma oj zdrowia dla malutkiej, przegoncie szybko chorobsko[emoji51]. Cofnelam się kilka stron i widzę że dużo z Was chodzi do fizjo.
Powiedzcie mi czy z jakis konkretnych przyczyn pierwszy raz się wybraliście? Czy poprostu żeby skontrolowac? Pytam bo sama się zastanawiam dłuższy czas czy się nie wybrac...

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey dziewczyny!
A czy ja moge dolaczyc ?

PatiEmma- mozesz sprobowac podawac corce strzykawka elektrolity. Moze troche sie napije. Dodatkowo koniecznie probiotyk. No i jak rozszerzalas diete to marchewka dziala zapychajaco.

Emol dzięki za naświetlanie gdzie mieszkacie[emoji16], łatwiej i szybciej będzie mi Was poznac[emoji5]. Mówisz Wawer czyli druga strona, my też wynajmujemy, ale do końca stycznia kończy nam się umowa... Za chwilę czeka mnie pakowanie (wrrr jak ja tego nie nawidze) i na miesiąc jadę z małym do rodzicow. Mieszaknie mamy zaklepane do końca lutego wiec tylko czekamy az bankowcy rusza swoje żadne 4 litery i przyklepia nam ten kredyt.

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamamilka wiec kciuki za szybkie przyklepanie kredytu:) . Ja się cieszę ze mam już za sobą przeprowadzkę [emoji41] bo była masakra [emoji23][emoji850]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja poszłam dlatego bo młody miał prawie 6 miesięcy a nadal nie bardzo się obrwcal. 3 dni ćwiczeń i już dzika rozkrecilam.

Poranna burza my się znamy z lipcowek :)

Do góry