reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Leonowi się podoba. Wali w stolik jak wściekły. Dobra dziewczyny biorę się za obiad bo jeszcze w lesie jestem Potem zajrzę
mamamiłka
Fanka BB :)
Dzieki[emoji4], a więc parę słów o nas mam 27 lat mieszkam w Warszawie mam synka Miłoszka urodził się 31 maja w 36 tygodniu wiec za chwilę kończy 8 msc[emoji5].
Veronika_k slicznego masz synka[emoji3], widac jaki zadowolony z krzesełka.
Widze u Was na tapecie zeby[emoji15] my nadal czekamy na pierwszy, a ostatnio pediatra stwierdził że ani widu ani slychu... A ślini się i pcha wszystko do buzi od 4 msc..
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Veronika_k slicznego masz synka[emoji3], widac jaki zadowolony z krzesełka.
Widze u Was na tapecie zeby[emoji15] my nadal czekamy na pierwszy, a ostatnio pediatra stwierdził że ani widu ani slychu... A ślini się i pcha wszystko do buzi od 4 msc..
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emol to ze masz dosc to to jest normalne kazda tak ma, ja to czasem tez mowie ze zaraz wyjde i sama zostanie ze soba:/
Veronika no tato wykapany, fajnie wyglada w krzeselku
Foxy rozumiem rozzalenie, ja bym chyba wyszla z siebie i stanela obok ,i czasem mam wrazenie ze tak zrobie jak Mala sie meczy zeby usnac a sasiedzi z gory kuzwa wiecznie cos wierca ze tez im scian nie zabraklo jeszcze
Mamamilka witamy serdecznie
Veronika no tato wykapany, fajnie wyglada w krzeselku
Foxy rozumiem rozzalenie, ja bym chyba wyszla z siebie i stanela obok ,i czasem mam wrazenie ze tak zrobie jak Mala sie meczy zeby usnac a sasiedzi z gory kuzwa wiecznie cos wierca ze tez im scian nie zabraklo jeszcze
Mamamilka witamy serdecznie
Podziel się: