reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Hahaha każda z nas ma trochę z psychopatki [emoji173]️ i dobrze ze umiemy się do tego przyznać a nie gramy perfect mamusie ...jak słyszę takie babska ze im nie przeszkadza wstawanie do dziecka bo to powinność matki to mi się śmiać chce [emoji23]. Wiecie co jest najlepsze ? Moja teściowa zawsze chwali swoją druga synowa tą patole ,że taka matka świetna itd . Dziś mój mąż jak wracał z pracy widział je obie wieczorem z dziećmi szły do sklepu polskiego pewnie po piwko ale mniejsza z tym ...ten młodszy chłopczyk w niedziele był w szpitalu 40 stopni gorączki ,silny antybiotyk ,mocne zapalenie ucha a dziś sobie wieczorkiem spacerowały z nim a u nas mróz i śnieg . Na uwagę mojego męża wyśmiały go ze tylko ja z dzieckiem kisne w domu jak jest przeziębione .serio?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aj Foxy one jakies nienormalne sa, tylko dziecka szkoda bo co ono winne Malenstwo:/
A Foxy widzisz nie tylko Ty kisisz dziecko w domu jak jesr chore:cool2: wiec jest nas co najmniej dwie haha:-D

Dziewczyny za chwilę mnie wywiozą do wariatkowa! Leon drze się jak wściekły! A ja już nie wiem co robić! Na macie leży,drze się,w leżaczku tak samo, zmęczony trze oczy ale jak go położę do łóżeczka to jeszcze gorszy krzyk! Dzisiaj piorę,muszę zdjęcia zgrać do wywołania ale nie wiem kiedy. On najchętniej by był cały czas u mnie na rękach. Jak wyjdę z pokoju to też tym! Noszenie ***** nic nie mogę zrobić. Zrobił się taki paskud już od kilku dni i cholera wie czy to na zęby czy skok czy łapie go przeziębienie. U mnie Julia i Simi się smarakają,Leon był taki marudny zazwyczaj przed katarem ale już marudzi mega kilka dni a kataru nie ma :/ na popołudniowe drzemki i nocne spanie drze papę jak wściekły :/

Dlatego teściowa ja lubi. Swój do swego lgnie.
Veronika mam tak od ponad miesiąca. Ja już nawet nie potrafię się uspokoić. Dopiero jak sama podniose głos na niego ze ja wyjdę i nie wrócę i będzie tu sam dopóki ojciec nie przyjedzie to się uspokaja... na 10 min -.-
Dzisiaj myślałam że głodny jest to zrobiłam Paszke bo oczywiście syrena. Zjadł tylko łyżeczkę! Ale jak ja wzięłam kanapkę to znowu ze "on chce" dałam mleko (zrobiłam tylko 60 ml) wypił kilka łuków a potem zobaczymy rzucił butelka. Ja mam go dość. Odechciewa mi się z Arturem przebywać. Zawsze mówiłam ze nie lubię niegrzecznych dzieci. Szkoda że mój jest niegrzeczny. Po prostu chce jak najmniej z nim czasu spędzać. Mam go dość. Czy to zle?

Nie Emol to nie jest złe . To naturalne ,ze dzieci potrafią wyprowadzić z równowagi. Szczególnie jak siedzi się z nimi 24/h. Tez często mam dosyć a później jest mi przykro jak na niego patrze gdy spi ze tak pomyślałam. Ja tez nie wiem kiedy Alex jest głodny ...płacze to robie mu jeść ale on niechce potem płacze bo jednak jest głodny,zasypia z rykiem ...

Leon też teraz zasypia z rykiem że zmęczenia. Właśnie zjadł pierwszy obiadek w krzesełku i poszedł spać ale oczywiście był ryk. Dopiero jak wypił soczek(z wodą) to się uspokoił i zasnął. Też czasami nie wiem z jakiego powodu płacze. Czy z głodu czy coś innego. Ogólnie od paru dni zje ładnie parę łyżeczek a potem się zaczyna ryk nic nie chce do buzi brać. Zajrzałam dziś a tam już dziurka bo zaraz ząb się przebije. Strasznie wolno mu się przebijają. A to ból :/ Dziś przyjedzie Björna kuzynka bo jej córka też 2 klasa i też ma problemy z matmą jak moja ale wydaje mi się, że trochę większe. Przyjadą to zobaczę. Dziewczyny one w 2 klasie już mnożenie do 100. Chory system. Moja to ma 8 lat bo do szkoły poszła od 7 a tamta ma 7 bo do pierwszej klasy od 6 lat. 7 latka liczyć do 100 mnożenie jak te dzieci w głowie dodawać dobrze nie potrafią. Szymon churchla,zaczyna się :/ Mnie boli głowa. U nas pochmurno ale ciepło bo nie wieje ale nie wyjdę na spacer bo zanim przyjadą chcę obiad przygotować. Jeszcze chyba do Sima kolega przyjedzie. Jak pomyślę to mi się wszystkiego odechciewa. Jeszcze ta moja depresja :/

Część dziewczyny chciałam zapytać czy mozna do Was dołączyć? Jestem co prawda majową mama ale moj synek miał się urodzić pod koniec czerwca. Fajnie sobie doradzacie i wymieniacie się doswiadczeniami[emoji4]. Należę do majowek ale tam nas zostało raptem 5. A jak wiadomo w grupie raźniej[emoji4]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Veronika No faktycznie takie małe dzieci a tyle wymagają :o jestem w szoku naprawdę ... duzo zdrówka dla was ! Alex ma już 3 przebite i widoczne tylko 4 po mału idzie ;o. Mamamilka witaj miło ze przyszłaś :* może opowiesz coś o was ?:))

reklama
IMG_20180123_133702.jpg

Załączniki

• IMG_20180123_133702.jpg
    IMG_20180123_133702.jpg
    589,7 KB · Wyświetleń: 211
Do góry