reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy_mama - A jak robilas kisiel ?

Napisze kilka slow o sobie. Mam 27 lat. Mieszkam w okolicach Warszawy. Jeszcze inna strona niz Wy dziewczyny. W polowie lipca urodzilam synka - Tymona. Chodzimy na rehabilitacje poniewaz syn ma obnizone napiecie miesniowe.

reklama
Emol a jak Artur? Spokojniejszy czy bez zmian ? Alex szaleje na sofie :p
1516716481-855209d4555d9e02-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Foxy dzięki mam nadzieję ze szybko przyklepia[emoji5]
Emol no to ja mam dopiero leniuszka, jeszcze nie siedzi. Jest za to maniakiem leżenia na brzuszku od samego poczatku, i tak mu najwygodniej...
Foxy Alex zdolniacha[emoji7], slicznego masz synka.
Poranna_burza ooo tez Warszawa[emoji5]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Dam wam przepis [emoji41] *Jedno słodkie jabłko. *1 łyżeczka mąki ziemniaczanej. *100ml wody Jabłko myjemy i obieramy następnie ścieramy na tarce,50ml wody odlewamy do garnuszka i gotujemy.w następnym 50ml mieszamy łyżkę mąki ziemniaczanej . Do gotującej wody wlewamy roztwór z mąki oraz jabłuszko .Mieszamy ,czekamy aż się zagotuje i studzimy . Można dodać inne owoce oraz cukier jak ktoś chce ;p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myslałam,że ja mam leniuszka. Leon chwilę się obracał a teraz znowu jak się go położy tak leży. Na brzuchu nie lubi od początku ale musi. Haha. Jak podnosi pupę jak do raczkowania to automatycznie głowa i ramiona schodzą na dół. To już powinno zaniknąć i jak tak dalej będzie to też nas czeka rehabilitacja :/ moje żadne nie raczkowało. Julia koniec 8 miesiąca sama już latała. Szymon 2 tyg przed toczkiem. Oby dwoje jeździli na pupie. I lekarz nic nie mówił,że nie raczkują. Ale tu w Niemczech mają fioła i jak dziecko nie raczkuje to gimnastyka obowiązkowa.

Foxy- Dziekuje za przepis.

Emol, Mamamilka - Trzymam kciuki za sprawy zwiazane z mieszkanien. My na szczescie juz na swoim.

Veronika - Gimnastyka nie zaszkodzi. Wzmocni Twojego synka. Fakt, ze jest to skomplikowane do zorganizowania przy trojce dzieci. Tymon nadal placze na rehabilitacji, a chodzimy odkad skonczyl 2.5 miesiaca.

Poranna burza,ona ze strzykawki przetrzymuje jakos dziwnie w buzi i wyglada jakby polknela a pozniej boczkiem boczkiem wylewa,a i jeszcze nie jemy stalych posilkow;)
My chodzimy na rehabilitacje bo ma wzmozone napiecie i dlatego tez wybralismy sie do fizjoterapeutki, a ogolem skierowalq nas lekarka jak bylysmy w szpitalu
Ja ogolrm jestem z Bialegostoku;)

reklama
Hahaha [emoji173]️ No tak zdjęcie robione na szybko [emoji23][emoji23][emoji23]ale widać jaki mały szaleniec [emoji2][emoji8][emoji8][emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry