reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy_mama - A jak robilas kisiel ?

Napisze kilka slow o sobie. Mam 27 lat. Mieszkam w okolicach Warszawy. Jeszcze inna strona niz Wy dziewczyny. W polowie lipca urodzilam synka - Tymona. Chodzimy na rehabilitacje poniewaz syn ma obnizone napiecie miesniowe.

reklama
Emol a jak Artur? Spokojniejszy czy bez zmian ? Alex szaleje na sofie :p
1516716481-855209d4555d9e02-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Foxy dzięki mam nadzieję ze szybko przyklepia[emoji5]
Emol no to ja mam dopiero leniuszka, jeszcze nie siedzi. Jest za to maniakiem leżenia na brzuszku od samego poczatku, i tak mu najwygodniej...
Foxy Alex zdolniacha[emoji7], slicznego masz synka.
Poranna_burza ooo tez Warszawa[emoji5]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Dam wam przepis [emoji41] *Jedno słodkie jabłko. *1 łyżeczka mąki ziemniaczanej. *100ml wody Jabłko myjemy i obieramy następnie ścieramy na tarce,50ml wody odlewamy do garnuszka i gotujemy.w następnym 50ml mieszamy łyżkę mąki ziemniaczanej . Do gotującej wody wlewamy roztwór z mąki oraz jabłuszko .Mieszamy ,czekamy aż się zagotuje i studzimy . Można dodać inne owoce oraz cukier jak ktoś chce ;p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myslałam,że ja mam leniuszka. Leon chwilę się obracał a teraz znowu jak się go położy tak leży. Na brzuchu nie lubi od początku ale musi. Haha. Jak podnosi pupę jak do raczkowania to automatycznie głowa i ramiona schodzą na dół. To już powinno zaniknąć i jak tak dalej będzie to też nas czeka rehabilitacja :/ moje żadne nie raczkowało. Julia koniec 8 miesiąca sama już latała. Szymon 2 tyg przed toczkiem. Oby dwoje jeździli na pupie. I lekarz nic nie mówił,że nie raczkują. Ale tu w Niemczech mają fioła i jak dziecko nie raczkuje to gimnastyka obowiązkowa.

Foxy- Dziekuje za przepis.

Emol, Mamamilka - Trzymam kciuki za sprawy zwiazane z mieszkanien. My na szczescie juz na swoim.

Veronika - Gimnastyka nie zaszkodzi. Wzmocni Twojego synka. Fakt, ze jest to skomplikowane do zorganizowania przy trojce dzieci. Tymon nadal placze na rehabilitacji, a chodzimy odkad skonczyl 2.5 miesiaca.

Poranna burza,ona ze strzykawki przetrzymuje jakos dziwnie w buzi i wyglada jakby polknela a pozniej boczkiem boczkiem wylewa,a i jeszcze nie jemy stalych posilkow;)
My chodzimy na rehabilitacje bo ma wzmozone napiecie i dlatego tez wybralismy sie do fizjoterapeutki, a ogolem skierowalq nas lekarka jak bylysmy w szpitalu
Ja ogolrm jestem z Bialegostoku;)

reklama
Hahaha [emoji173]️ No tak zdjęcie robione na szybko [emoji23][emoji23][emoji23]ale widać jaki mały szaleniec [emoji2][emoji8][emoji8][emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry