reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mamamilka mój też nie potrafi sam usiąść czy stać na raczkach. Ale jak go posadze to siedzi i siedzi. Fizjoterapeuta mówiła ze jest gotowy tylko sam musi nauczyć się jak to zrobić.

Veronika moja mama podobno była tak gruba ze ciągnęła się na dupie. Niektóre dzieci omijają ten etap aby od razu chodzić. Podobno czym dziecko lepiej raczkuje tym później uczy się chodzić.

reklama
A mój książę spi sobie teraz ponad godzinę... kurde szkoda ze rano nie ma takiej długiej drzemki tylko teraz na koniec dnia ...pewnie po kąpaniu nie będzie chciał spać :o i zamiast mamusia odpocząć to będzie usypiać dzieciaczka ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol padlam[emoji23][emoji23][emoji23] ma chłopak pomysly[emoji16]. Mój nawet posadzony na chwilę nie chce siedzieć, zaraz się wygina. Raczkuje jak dzdzownica więc na wielkie odległości nie ucieka.

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

:errr: trochę mnie nie było a Wyście tyle naprodukowaly że nie mogłam nadgonic ;).
Witam nowe dziewczyny :).imiona obu chłopców śliczne :).
Foxy mewy to nic.sąsiad wiercil wiertarka pół dnia :wściekła/y:.mały płakał bo chciał spać a ten debil go budził. Wogóle cały dzień Dominik dawał czadu i musiałam go nosić ale jest sukces bo wyszedł w końcu ząbek :-D.przy kąpaniu ugryzl Andrzeja :D.
Veronika Emilka też jeździła na pupie,nie raczkowala i nikt się tym nie przejmował. Zaczęła chodzić jak miała 1,5 roku.

Dominik dziś prawie spadł z łóżka a później 3 razy się uderzył.na szczęście lekko bo nie ma śladu ale krzyk był.zasuwa na czworaka pod meble i wstaje.nie nadążam za nim.nic nie mogę zrobić bo trzeba go pilnować żeby sobie nie zrobił krzywdy.zrobiłam tylko pranie i obiad jak zasnął. I to jeszcze zaglądałam do pokoju czy już się nie obudził. Myślałam że jak nie trzeba będzie nosić to będzie łatwiej a tu trzeba biegać ;)

Kasiek ci sąsiedzi serio nie maja litości :/ a wiadomo kiedy koniec ? Gratulacje pierwszego ząbka [emoji173]️.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki, przekażę Dominikowi jak wstanie ;).no właśnie nie wiadomo bo mąż dupa nie pójdzie zapytać a ja się wkurzam bo nie będę wszystkiego załatwiać:o.ja się czuję jakbym miała trójkę dzieci. Veronika jestem pełna podziwu dla Twojej organizacji:yes:.

reklama
Mamamilka super ze raczkuje. Mój ma ćwiczenie od fizjo że mam do tak na rączki dawać to super się trzyma. Jest gotowy ale jego lenistwo wygrywa i nie chce mu się pomyśleć jak do tego dojść. :)

Jasiek gratulujemy zabka. U nas dzisiaj trochę spokoju. Artur miał 2 spacery i zasnął teraz o 18.30 na 3 drzemkę bez jeczenia, tyle że z włączoną suszarka.

Do góry