reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

I u nas to samo, nicne wstawanie zeby smoczek podac z niewyspania padam na pysk,
Foxy dzieki, no ja juz dziczeje powoli:cool2:
U nas dzis slaby dzien, Mala zle sie czuje,coraz wiecej kupek i to zadkich:/

reklama
Pati :( szkoda jej biedaczka :( . Mój znów kupy nie robi :/ tzn co 2dni ... dziś jedna zabawka działa mi na nerwy schowałam ja na fotel i zobaczcie co się stało
1516641645-a8dc6dce45fbffc3-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam łóżeczko obok ale czasem biore go do łóżka wiem ze to błąd ale nerwowo nie wytrzymuje :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie no to ja Artura nie zabieram z łóżeczka bo przez sen to robi i wiem że jak nie dam smoczka to się wybudzi właśnie.

Foxy no ja mam właśnie nerwy przez ten syf.jak to widzę to mnie denerwuje a jak do tego nie mogę sprzatnac od razu to mi się ciśnienie podnosi. Jak mam posprzatane to mogę usiąść i odpoczac a jak nie to myślę ile jeszcze do zrobienia. Nie muszę od razu sprzątać całego mieszkania ale chociaż po trochę żeby ubywało.jak Andrzej wrócił i siadł z małym to wyszorowalam łazienkę, kibelek i wyprasowałam.od razu mi trochę lepiej. Jutro wraca do pracy.dostał skierowanie na zabieg. Trzeba ustalić termin

Ja przez to niespokojne spanie Dominika i wypadający smoczek doszłam do takiego stanu niewyspania że pewnej soboty rano wydarlam się na Andrzeja żeby zajął się małym i żeby mi dali święty spokój. Wziął go i spałam do 10.teraz Dominik śpi z nami bo ja padam. Jemu ciągle wypada smoczek a w dodatku ciągle się wierci i przekręca się z boku na brzuch i z powrotem.od rana jesteśmy sami więc wolę być w miarę przytomna i nie narażać go na kontakt z matką psychopatką ;)

Foxy Alex pięknie stoi-brawo :-D.Dominik też przy różnych rzeczach się podnosi ale muszę go pilnować bo od razu zaczyna się rozglądać za mną, próbuje się puścić i się wywraca.boje się że zrobi sobie krzywdę ;)

reklama
Dzieki Kasieks, ja to mialam tak samo jak Ty pewnego pieknego poranka wstalam przebralam Mala nakarmilam zanioslam do mojego do drugiego pokoju bo cos ogladal i powiedzialam ze maja mi dupy nie zawracac bo ja musze sie wyspac,i tak siedzieli tam sobie ze 2h bo ja juz na oczy nie widzialam

Do góry