reklama
kasieks
Fanka BB :)
Foxy no ja mam właśnie nerwy przez ten syf.jak to widzę to mnie denerwuje a jak do tego nie mogę sprzatnac od razu to mi się ciśnienie podnosi. Jak mam posprzatane to mogę usiąść i odpoczac a jak nie to myślę ile jeszcze do zrobienia. Nie muszę od razu sprzątać całego mieszkania ale chociaż po trochę żeby ubywało.jak Andrzej wrócił i siadł z małym to wyszorowalam łazienkę, kibelek i wyprasowałam.od razu mi trochę lepiej. Jutro wraca do pracy.dostał skierowanie na zabieg. Trzeba ustalić termin
kasieks
Fanka BB :)
Ja przez to niespokojne spanie Dominika i wypadający smoczek doszłam do takiego stanu niewyspania że pewnej soboty rano wydarlam się na Andrzeja żeby zajął się małym i żeby mi dali święty spokój. Wziął go i spałam do 10.teraz Dominik śpi z nami bo ja padam. Jemu ciągle wypada smoczek a w dodatku ciągle się wierci i przekręca się z boku na brzuch i z powrotem.od rana jesteśmy sami więc wolę być w miarę przytomna i nie narażać go na kontakt z matką psychopatką
reklama
Dzieki Kasieks, ja to mialam tak samo jak Ty pewnego pieknego poranka wstalam przebralam Mala nakarmilam zanioslam do mojego do drugiego pokoju bo cos ogladal i powiedzialam ze maja mi dupy nie zawracac bo ja musze sie wyspac,i tak siedzieli tam sobie ze 2h bo ja juz na oczy nie widzialam
Podziel się: