reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

I u nas to samo, nicne wstawanie zeby smoczek podac z niewyspania padam na pysk,
Foxy dzieki, no ja juz dziczeje powoli:cool2:
U nas dzis slaby dzien, Mala zle sie czuje,coraz wiecej kupek i to zadkich:/

reklama
Pati :( szkoda jej biedaczka :( . Mój znów kupy nie robi :/ tzn co 2dni ... dziś jedna zabawka działa mi na nerwy schowałam ja na fotel i zobaczcie co się stało
1516641645-a8dc6dce45fbffc3-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam łóżeczko obok ale czasem biore go do łóżka wiem ze to błąd ale nerwowo nie wytrzymuje :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie no to ja Artura nie zabieram z łóżeczka bo przez sen to robi i wiem że jak nie dam smoczka to się wybudzi właśnie.

Foxy no ja mam właśnie nerwy przez ten syf.jak to widzę to mnie denerwuje a jak do tego nie mogę sprzatnac od razu to mi się ciśnienie podnosi. Jak mam posprzatane to mogę usiąść i odpoczac a jak nie to myślę ile jeszcze do zrobienia. Nie muszę od razu sprzątać całego mieszkania ale chociaż po trochę żeby ubywało.jak Andrzej wrócił i siadł z małym to wyszorowalam łazienkę, kibelek i wyprasowałam.od razu mi trochę lepiej. Jutro wraca do pracy.dostał skierowanie na zabieg. Trzeba ustalić termin

Ja przez to niespokojne spanie Dominika i wypadający smoczek doszłam do takiego stanu niewyspania że pewnej soboty rano wydarlam się na Andrzeja żeby zajął się małym i żeby mi dali święty spokój. Wziął go i spałam do 10.teraz Dominik śpi z nami bo ja padam. Jemu ciągle wypada smoczek a w dodatku ciągle się wierci i przekręca się z boku na brzuch i z powrotem.od rana jesteśmy sami więc wolę być w miarę przytomna i nie narażać go na kontakt z matką psychopatką ;)

Foxy Alex pięknie stoi-brawo :-D.Dominik też przy różnych rzeczach się podnosi ale muszę go pilnować bo od razu zaczyna się rozglądać za mną, próbuje się puścić i się wywraca.boje się że zrobi sobie krzywdę ;)

reklama
Dzieki Kasieks, ja to mialam tak samo jak Ty pewnego pieknego poranka wstalam przebralam Mala nakarmilam zanioslam do mojego do drugiego pokoju bo cos ogladal i powiedzialam ze maja mi dupy nie zawracac bo ja musze sie wyspac,i tak siedzieli tam sobie ze 2h bo ja juz na oczy nie widzialam

Do góry