reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Wiecie że ja też się dziś obudziłam i zaczęłam zastanawiać czy nie mam depresji? Sąsiedzi dalej remont.halasuja, masakra totalna.chodzę zła, może przez okres.ciągle się czepiam i wszystko mnie drażni. Zrobiłam się okropna.ostatnio kupiłam sobie melise i trochę pomaga. Denerwuje mnie że nikt nic nie robi.wydaje mi się że tylko siedzę z dzieckiem a w wolnym czasie gotuje i sprzątam.mąż mnie wkurzył bo stwierdził że ładna pogoda i powinnam iść na spacer. Kiedy???samo się wszystko zrobi, bo chętnych poza mną nie ma. Muszę się jakoś ogarnąć bo zwariuje

Kasiek wysyłam mega przytulasa do Ciebie [emoji8]. Ja to mam taki syf w domu jak w chlewie wkur mnie to totalnie :( nie lubię bałaganu :(( ale ... Alex jak ma drzemkę to muszę być obok bo wstaje odrazu :/ a tak to zawsze miałam ze 2h żeby wszystko zrobić a teraz siedzę bezczynnie ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki :*
Może u Alexa skok rozwojowy albo przez przeziębienie. Dominik śpi ale też siedzę bo sąsiedzi wiercą co chwilę i mały się wybudza.kurde no ile może trwać remont?:wściekła/y:Andrzej pojechał na to usg i siedzi w kolejce do chirurga więc też nie pomoże. Emilka dzwoniła że wraca ze szkoły. Jutro sprawdzian z przyrody a w środę znów ułamki :oo:

Ja już nie wiem ale jak widzę ten syf to sam widok doprowadza mnie do nerwicy . Macie tez tak ze jak jest czysto w domu to wtedy wypoczywacie a jak bajzel to nie ? Ja nie umiem się wyciszyc jak widzę taki haos :o . No przejebane z tym remontem :/ bo weź ile można ....

Ja muszę mieć posprzątane bo jak nie to mnie kurwica bierze! Ile razy się wkurzam na Björna jak mówi np w sobotę,że on poodkurza jak wrócimy że zakupów! Leon od rana marudny ale popał trochę to w lepszym humorze. Wczoraj wieczorem dwa razy się obudził i myślałam,że nicka z głowy ale przespał ładnie do 7.30. Kasiek ja też mega naładowana chodziłam jak miałam okres! O wszystko się czepiałam. Teraz jest trochę lepiej ale Bjorn i tak mówi,że jestem nie znośna. Mówię mu sam chciałeś się żenić więc teraz nie marudź! Kasiek to ja wczoraj zadymę zrobiłam,że nie pomoże tylko jeszcze mówi kiedy ja mam wszystko porobić. Julia też zjebkę dostała bo się wtrąciła,że ona po sobie sprząta. No tak włoży talerz do zmywarki ale pokoju to już nie posprząta! Focha zajebała i poszła do pokoju :D nie długo wróci, ze szkoły i za matme trzeba się brać. Boże druga klasa już mnożenie musi liczyć :/

Foxy buziaki od nas dla Alexa:* taki elegant z niego;)
Oj dziewczyny i ja chyba mam jakas depreche,i moj mowi ze jestem nie mial, no tak ale wes zrob to tamto siamto popracuj ugotuj i badz wiecznie usnuechnieta i szczesliwa,mnie dodatkowo doluje to ze moja Mala non stop chora:/ teraz rez fluki geste taka ospala i kupy sie robia brzydkie boje sie ze znow bedzie zapalebie pluc:/ a i tak ona nigdzie nie wychodzi bo wiecznie cznie chora a co za tym idzie i ja nie wychodze i pierdolca juz dostaje:/

Foxy mam tak samo. Jak widzę syf to mi ciśnienie się od razu podnosi i chodzę jak osa wredna dopóki nie posprzatam. Bo samo się nie posprzata.

Ja mam ostatnio znowu kryzys. Po prostu rycze. Nie wysypiam się a Artur w dzień nie chce spać tylko wrzeszczy. Ja mam dosyć. Mam ochotę po prostu wyjść i nie wrócić. Głowa napierdziela ale już tyle leków przeciwbólowych biorę ze aż boję się ze się uzaleznie. No ale mój syn stwierdził że chce mnie dobić. Najgorsze jest to że zaczyna się jak tatuś wyjdzie do pracy. A kończy się o 20 chwile przed jego powrotem. To nie zęby bo sprawdzane ostatnio miał. Pewnie skok ale ja szybciej w psychatryku skończę zanim my się on skonczy

Emol kochana każda z nas ma często ochotę wyjść i wszsytko zostawić ,wiec rozumiem Cię doskonale [emoji8][emoji253].... tez dziś mam gorączkę i boli mnie wszytko a mały dokucza bo tez przeziębiony...a ja jeszcze głupia wysprzatalam dom...jestem nienormalna ale nie mogę poprostu usiąść i się gapić jaki syf ...mały w nocy spi po 20 min i budzi się z rykiem dam smoczek i spokój i tak do samej 6 i wtedy już wstaje się bawić .... Pati mam nadzieje ze malutka wkoncu będzie zdrowa Aty nie będziesz się martwić i wyjdziesz trochę do ludzi :*

reklama
Do góry