reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Do tego ma bardzo niespokojny sen ,myślicie ,ze to zęby ? Ja mam wrażenie ze ma kłopoty z bąkami i lekkie kolki jeśli jest to możliwe w 7 miesiącu .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy ja Dominikowi daję picie między posiłkami w ciągu dnia-wodę lub sok. To też wypełnia brzuszek :). jak Alex ma problem z bączkami to możesz mu dać herbatkę z koperku albo dodawać koperek do zupek

U nas tez problem z bakami,ale u nas od tej infekcji, o kup dzis wiecej bylo i z brzydsze,i nie spokojny sen,ale tou nas alirat zawszejak cos Mala lapie i zle sie czuje

Hrj dziewczyny! Ja chyba popadam w jakiś stan depresyjny :( wszystko mnie WKU.... Wczoraj pokłóciłam się z Björnem bo wyzywał,że w schowku nie ma miejsca bo pełno butelek i słoiczków od jedzenia. Kurde nie będę przecież z dwoma słoikami do kontenera zapierdalała. I mu mówię,że to że on pracuje nie znaczy,że nie ma żadnych obowiązków w domu! Nie jest ciężko wynieść śmieci na dół do kubła i rano wziąść torbę ze szkłem i podwieść do kontenera. I dodałam,że on jest ostatnią osobą, która powinna mi mówić,że jak idę na spacer to mogę wziąść torbę ze szkłem bo przecież i tak idę w kierunku kontenera. Ja przynajmniej chodzę na spacery a nie jak on jak wolne leżę we wyrze do po południa a potem przed kompem! Wykrzyczałam wszystko i byłam szczęśliwa :) Dziś od rana już mi Simi ciśnienie podniósł. Muszę chyba jakieś tabletki na uspokojenie brać bo zwariuję

Veronika my wszystkie jakieś nerwowe ostanio [emoji23] ale sami się o to proszą nasze chłopy ... ja jestem chora i Alex tez :o prosiłam teściowa poraz kolejny czy wpadnie bo mam gorączkę a trzeba iść na pocztę zapłacić za telefon ale odmówiła jak zawsze . Kuzynka z reszta tez wiec jestem jak zwykle sama :) Alex dziś skończył 7 miesięcy ;o
1516614321-c5d1965492365250-aaaaaa.jpeg
1516614330-b0f77844942e62f8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez miałam nie prosić ale muszę ten rachunek zapłacić dziś :/ i niestety nie przelewem bo muszę iść na pocztę , co prawda jest 5 min drogi ale jednak nie chce wychodzić na mróz jeszcze z chorym dzieckiem ... dlatego myślałam ze ma troszkę serca ... więcej nie poproszę o nic to na bank.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Alex jaki elegant. Ja też jak potrzebuję pomocy to nie zawsze jest komu pomóc. Jeszcze wczoraj dodałam oliwy do ognia bo Julia ma zebranie w szkole albo 1 albo 2 lutego. I tego 1 wieczorem mówię mu,że mogłby jeden termin odmówić i pojechać ze mną. Powiedział,że mogę iść 2 bo jest od rana, mówię a co z chłopakami? Stwierdził, że mogę z całą trójką iść bo Julia musi obiwiazkowo być. Mówię fajnie dzięki. Na dodatek 2.5 km z buta bo rano on ma te wizyty domowe. Teściowa tak krzyczała,że przyjadą dzieciaków pilnować a teraz wielce ma co dziennie rano terminy do lekarzy. Wkurwa niesamowitego dostałam. Ale mówię mu, że może mnie w dupę pocałować tyle czasu sobie dawałam radę to i teraz sobie sam bez niczyjej łaski! Ale same powiedzcie,że też byście się wkurwiły tym bardziej,że mówił,że jak będzie wcześniej wiedział to ze mną pojedzie a teraz nie bo on nie będzie terminu odwoływał. Tak samo matka jego!

Do góry