reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Do tego ma bardzo niespokojny sen ,myślicie ,ze to zęby ? Ja mam wrażenie ze ma kłopoty z bąkami i lekkie kolki jeśli jest to możliwe w 7 miesiącu .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy ja Dominikowi daję picie między posiłkami w ciągu dnia-wodę lub sok. To też wypełnia brzuszek :). jak Alex ma problem z bączkami to możesz mu dać herbatkę z koperku albo dodawać koperek do zupek

U nas tez problem z bakami,ale u nas od tej infekcji, o kup dzis wiecej bylo i z brzydsze,i nie spokojny sen,ale tou nas alirat zawszejak cos Mala lapie i zle sie czuje

Hrj dziewczyny! Ja chyba popadam w jakiś stan depresyjny :( wszystko mnie WKU.... Wczoraj pokłóciłam się z Björnem bo wyzywał,że w schowku nie ma miejsca bo pełno butelek i słoiczków od jedzenia. Kurde nie będę przecież z dwoma słoikami do kontenera zapierdalała. I mu mówię,że to że on pracuje nie znaczy,że nie ma żadnych obowiązków w domu! Nie jest ciężko wynieść śmieci na dół do kubła i rano wziąść torbę ze szkłem i podwieść do kontenera. I dodałam,że on jest ostatnią osobą, która powinna mi mówić,że jak idę na spacer to mogę wziąść torbę ze szkłem bo przecież i tak idę w kierunku kontenera. Ja przynajmniej chodzę na spacery a nie jak on jak wolne leżę we wyrze do po południa a potem przed kompem! Wykrzyczałam wszystko i byłam szczęśliwa :) Dziś od rana już mi Simi ciśnienie podniósł. Muszę chyba jakieś tabletki na uspokojenie brać bo zwariuję

Veronika my wszystkie jakieś nerwowe ostanio [emoji23] ale sami się o to proszą nasze chłopy ... ja jestem chora i Alex tez :o prosiłam teściowa poraz kolejny czy wpadnie bo mam gorączkę a trzeba iść na pocztę zapłacić za telefon ale odmówiła jak zawsze . Kuzynka z reszta tez wiec jestem jak zwykle sama :) Alex dziś skończył 7 miesięcy ;o
1516614321-c5d1965492365250-aaaaaa.jpeg
1516614330-b0f77844942e62f8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez miałam nie prosić ale muszę ten rachunek zapłacić dziś :/ i niestety nie przelewem bo muszę iść na pocztę , co prawda jest 5 min drogi ale jednak nie chce wychodzić na mróz jeszcze z chorym dzieckiem ... dlatego myślałam ze ma troszkę serca ... więcej nie poproszę o nic to na bank.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Alex jaki elegant. Ja też jak potrzebuję pomocy to nie zawsze jest komu pomóc. Jeszcze wczoraj dodałam oliwy do ognia bo Julia ma zebranie w szkole albo 1 albo 2 lutego. I tego 1 wieczorem mówię mu,że mogłby jeden termin odmówić i pojechać ze mną. Powiedział,że mogę iść 2 bo jest od rana, mówię a co z chłopakami? Stwierdził, że mogę z całą trójką iść bo Julia musi obiwiazkowo być. Mówię fajnie dzięki. Na dodatek 2.5 km z buta bo rano on ma te wizyty domowe. Teściowa tak krzyczała,że przyjadą dzieciaków pilnować a teraz wielce ma co dziennie rano terminy do lekarzy. Wkurwa niesamowitego dostałam. Ale mówię mu, że może mnie w dupę pocałować tyle czasu sobie dawałam radę to i teraz sobie sam bez niczyjej łaski! Ale same powiedzcie,że też byście się wkurwiły tym bardziej,że mówił,że jak będzie wcześniej wiedział to ze mną pojedzie a teraz nie bo on nie będzie terminu odwoływał. Tak samo matka jego!

Do góry