reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

A i teraz pyta mnie „ jemy razem śniadanie ?” Mówię mu ze ok i słyszę odpowiedz . To ja zjem jajecznicę i poszedł na sofę . Serio ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Udałam ze nie słyszę. On zrobił się taki samolubny i okropny nawet nie wiem kiedy ... boli mnie to ze już nigdy nie będzie jak dawniej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U nas też dużo śniegu. Wczoraj leciały takie duże płatki jak pierze z poduszki. Dominikowi tak się podobały aż buzię rozdziawil ;)
Żeby nakarmić Dominika też trzeba trochę czasu. Najpierw je ładnie i otwiera buzię a w połowie zaczyna się wiercic i rozglądać. Trzeba do niego mówić żeby otwierał buzię i chwalić to wtedy można spokojnie nakarmić.mąż też twierdził że mały już nie chce jeść ale jak wzięłam od niego miskę i zobaczył że Dominik spokojnie dojadl to już teraz lepiej się przykłada do karmienia dziecka. My posiłki jemy na zmianę żeby zjeść spokojnie. Chyba że Dominik śpi to wtedy możemy zjeść razem.

Haha dziewczyny ja dopiero wstałam,mój jeszcze we wyrze a mały obudził się po spanku, dzieciaki na podwórku bo znowu wiosna. Zaraz wstaje on zajmie się małym a ja obiadem i potem do teściów i na cmentarz do jego babci a ja wieczorem zadzwonię do mojej. On też rano mu daje kaszkę i stwierdził,że mały już nie chce, mówię dawaj to i oczywiście wszystko zjadl. Leon też na początku je ładnie spokojnie a po chwili skacze w leżaczku jak szalony. We wtorek przyjdzie krzesełko może będzie lepiej. Sorki ale pisze nie zdanie bo jedna ręka tylko bo od drugiej uciełam sobie pół paznokcia i plaster mam :/ Emol powodzenia

Dziewczyny napiszcie proszę jeszcze raz nazwy fotelików i modele.linki sobie już znajdę. Chciałam o nich poczytać a nie pamiętam jakie to były. Z góry dziękuję :)

Wróciliśmy od tesciow.Andrzej poszedł z Emilką na sanki a mały śpi. Mnie boli brzuch więc nic nie będę robić. Idę tylko po herbatkę z sokiem malinowym i oglądam Harrego Pottera na tvn ;)

My dziś zrobilismy obiad ,zjedlismy na zmiane bo Mala marudna ale jak ja jem to ona tez rusza buzia i tak patrzy ze jej nie daje jak ten kot ze shreka:cool2:
Co do karmienia to i u mnie hest takbze jak Mala zaczyna robic sobue przerwy albo sie rozglada to juz moj stwierdza ze ona nie chce napewno
Teraz ogladam ojcuec panny mlodej i moj tak siedzi i mowi do Malej Ty nie bedziesz miala chlopakow:rofl:

reklama
Dziewczyny wcześniej miałam problem by Alex dojadał a teraz ciagle jest głodny [emoji33] zjada obiadek i dalej płacze nie chce go upaść ale i głodzić . Ehh zwariuje [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry