reklama
kasieks
Fanka BB :)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Foxy_mama
Emol my tez trzymamy kciuki ! Nawet w stopach [emoji41] będziesz najlepsza zobaczysz . U nas tyle śniegu napadało a jutro ma dosypać . Pierwszy raz widzę tyle śniegu w Anglii serio ,zawsze trzymał się max 2h[emoji23][emoji23]. A tu proszę mrozy i śnieg . Żal mi kaczek w stawie bo tak stoją na tym lodzie bidne [emoji850] dokarmiam je codziennie jakoś tak może jestem dziwna ale szkoda mi ich . Co do włosów to mi nie wypadają ale za to mam mega uczulenie na szampon który używałam zawsze ...i bez niego mam siano na głowie :/ ale boje się spróbować nim umyć znów.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Foxy_mama
Wieczór miałam mieć filmowy ale pewien mały chłopczyk pokrzyżował plany mamusi [emoji16]. Od 3dni muszę być ciagle obok bo inaczej panika i ryk[emoji87]. Wierci się strasznie biedaczek nawet jak jestem obok ...nosek ma trochę zatkany może faktycznie go coś zbiera i dlatego No albo te przeklęte ząbki .Dobranoc kochane do jutra :* szkoda ze nie mieszkamy wszystkie blisko siebie fajnie by było na żywo pogadać czy pójść na spacer [emoji173]️
Emol
Kasieks super. Mi strasznie wypadają i chyba to kupię bo ja co 2 dni muszę kretem odpływ w kabinie oczyszczać bo zapycha się od moich włosów
Foxy to u nas rok temu było ze kaczki aż podchodzimy do ludzi przechodzących bo chciały jeść a w kanalku lód. Więc też je karmilam bo mi ich szkoda było. A jak pomyślę też o bezpanskich zwierzakach to już w ogóle
Foxy to u nas rok temu było ze kaczki aż podchodzimy do ludzi przechodzących bo chciały jeść a w kanalku lód. Więc też je karmilam bo mi ich szkoda było. A jak pomyślę też o bezpanskich zwierzakach to już w ogóle
Ostatnia edycja:
Foxy_mama
Witajcie dziewczyny w ten niedzielny poranek :* . Mi mąż obiecał ze sobie mogę poleżeć dziś trochę ale oczywiście za 10 min były setki pytań ...a który jogurt mu dać,a śliniak czy bez itd... potem słyszę „o już nie chcesz” wiec zeszłam na dół sprawdzić ile zjadł i widzę kur.wa prawie nic ...Boże czy naprawdę tak ciężko jest nakarmić dziecko ...on myśli ze jak mały je po mału to już najedzony . Wiec oczywiście przejęłam jego robotę i zjadł wszszystko... a mąż uciekł do kuchni . Mówi i tak już nie odpoczywasz a ja muszę zjeść coś a z dzieckiem się nie da .. serio ? To ja chyba nie jem nigdy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wkurza mnie tez ze jak bierze małego i gada na skype to się z nim bawi a jak tylko skończy rozmówki z rodzina to daje go do łóżeczka i mi mówi ze Alex lubi sam siedzieć tylko nie może nikogo widzieć bo płacze . Mam go dosyć naprawdę ...
reklama
Emol
Foxy to jest przykre. Mój może nie tak bardzo bo z arturkiem lubi czas spędzać, nakarmić go (ale syf narobi) nawet zje z nim obiad czy coś. Ale jak jest rodzina to tak chwali arturka, zamiast powiedzieć prawdę, że potrafi mieć himery i jeczy przez sen...
Podziel się: