reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

No tak matki sobie zawsze poradza :D [emoji1419] o kurczę pati biedna ta Twoja malutka , często ja coś łapie :( dużo zdrowia :*[emoji173]️[emoji173]️. U nas kolejny ząb się przebija 4 już ;o biedaczek tak żałośnie marudzi aż mi go szkoda :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Veronika a co do mleka myślałam że jeszcze mam i patrzę na regał w sklepie ale "co ja będę kupować, jeszcze mam, kupię następnym razem" a następnym razem zapomniałam kupić.

Artur dzisiaj ubrany w dresy. (po tatusiu, bo to dres jest gdzie nigdy bym nie myślała ze będę z dresem ale do roboty normalnie się ubiera albo jeansy albo joggery materiałowe z gumkami na kostkach) Jutro go ładnie ubiore bo moja chrzestna przyjeżdża. Mieszka w woj. Opolskim. Więc trochę ma ale miło :)

Foxy coś jest z tymi kupami. Wczoraj Artur dzisiaj Alex. Hahaha
Chciałam mężowi wysłać zdjęcie niegrzecznego Artura. Cfaniak wie że to do ojca to wziął minę typu "mama jestem grzeczny"
1516188979-36488eaf6e26b832-aaaaaa.jpeg

Ale fajny [emoji7] mój mąż tylko w dresach chodzi i ogólnie na sportowo :p koszulki i bluzy z firmy Pit bull/ octagon :p niczego innego nie ubiera ale mi to się podoba kazdy ma inny gust [emoji2] ja lubię mężczyzn na sportowo i z tatuażami ;) . Wiadomo ja trzeba to ubiera się elegancko :p ale jakoś mi nie pasuje wtedy :p

Foxy mój też ma tatuaż na lydce ale chciałby całe plecy zrobić [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Ale ja uwielbiam facetów elegancko ubranych z tatuazami. :) ale mój "dres" mi nie przeszkadza. Dobrze że tak do pracy nie chodzi.
A jeszcze bardziej lubię umiesnionych ale mój nie ma czasu na siłownię :(a widziałam kiedyś jak chodził na siłownię na zdjęciu to bardzo dobrze się prezentował. No ale jak ma ten brzuszek wychodowany przy mnie (z 82 do 98kg) to nie mogę narzekać.

Zobaczcie co mi się zrobiło po tym wyrwanym zębie i popodpilowaniu żuchwy
1516193754-fabf07932c2814c8-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
O mama ale siniak :( . Moj mąż ma rękaw i pół pleców i łydkę tez :p . Wiecie co ? Zadzwoniłam do teściowej czy wpadnie na 30 min popilnowac Alexa bo zimno jest a on chory trochę i muszę mu wodę morska iść kupić i proszek na ząbki bo cierpi ....i czekam tak na ta stara sucz od 12 !!! Zadzwoniłam do męża i powiedziałam ze jego matka jest pojebana ,mnie może nie lubiec ale ze małemu każe cierpieć ...żałosna baba . Mam ochotę jej pierdolnac w łeb .

Nadal nie przyszła? Pojebana jak nic. I potem się dziwi czemu jej nie lubią. Niech twój mąż zadzwoni do niej i ja opierniczy że jak ktoś poprosił i się zgodziło to wypadałoby przyjść. Ze w takim razie niech się już nie pokazuje wam na oczy bo was nie szanuje. Ani ciebie ani dziecka a dla twojego męża to powinno być najważniejsze bo jesteście rodzina

Dzwonił do niej to powiedziała że miała plan przyjść ale jednak nie mogła a pozatym to nie dołożyłam się do jej biletu wiec nie ma obowiązku ...serio ?

Hahaha to mogła powiedzieć że nie przyjdzie. Co za kobieta. Mam nadzieję że twój mąż widzi że to z nia coś nie tak. I ograniczy widzenie się do minimum albo tylko na świąta 2 razy w roku kilka dni. Nie więcej.

U nas też rano był śnieg ale później stopnial i zrobiło się błoto :oo2:.
Siostra była, urósł jej brzuch;).
Pati,Foxy zdrówka dla maluszków :).
Emol Artur śliczny jak zawsze :). nie wygląda na marudnego ale Dominik też się uspokaja jak chce zrobić fotkę dla męża ;).
Veronika siostry córka też ma 8 lat i sprzątanie pokoju w tyłku bo "mama to lepiej posprząta".nie wiem co z tymi dziećmi. Myślałam że to tylko moje i ja sobie nie daję z nią rady:eek:.
Dominik skończył wczoraj 7 miesięcy i nadal mu te ząbki nie wyszły ale coś powoli się przebija. W zeszłym tygodniu nauczył się kleczec (zapomniałam napisać ) a dziś stanął na łóżku przy ścianie :-D.na razie tylko raz ale mąż obniżył dno w łóżeczku bo się bałam że mały się podciąganie i wypadnie. Ciężko go teraz wsadzac i wyciągać.dziś z plecami lepiej bo niewiele zrobiłam przez wizytę siostry;)

reklama
Kasieks to niech siostra czesciej przychodzi i brawaaaa dla Dominika i sto :*
Emol siniak jak ta lala, powuedza ze Cie maz bije :errr: przepraszam ale ja czasem nieprzytomna czytam wasze posty powiedz Emol czemu podpilowali??
Foxy no ona przechodzi ludzkie granice poprostu:/ ja to bym ja chyba juz zaj...ala
Dla mojej Nalej ciraz mniej sie podobaja cwiczenia i tak jak na poczatku sie smiala i cos tam zaczepiala tak teraz zaczyna plakac:/

Do góry