reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

A tak wgl Emol bede w Warszawie w wakacje albo w grudniu wiec możemy się spotkać :p jeśli oczywiście będziemy miały wolny czas;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A podobno przyjechała ci pomóc przy dziecku. Co za hipokrytka. Już widzę jak sama zapierdzielala. Pewnie miała kogoś do pomocy, niech nie gada ze nie. Poza tym jak można być u kogoś i mu po prostu nie pomoc, tak z grzeczności, tym bardziej że poprosilas.
A jak jeszcze powie że matce nie wypada leżeć i odpoczywać to powiedz ze jej syn leży chory i niech zapierd@la mu uslugiwac w takim razie.

Święta racja Emol ...jej dzieci wychowywała matka i babka :) dziadek i mąż bo ona zrezygnowała z macierzyńskiego .

To ja bym ją uświadomiła że ona się dzieckiem w życiu nie zajmowała i będzie ostatnia osoba która ma cokolwiek mowic na ten temat.

Oj Foxy ta tesciowa jakas niepowazna poprostu,stara baba a zycia nie zna...brak slow
Veronika my mamy dwa, bo ja mialam na rozne godziny do pracy a i nie chcialam zeby moj mnie wozil jak miałam na 6;) mogl sobie chociaz pospac,poza tym w przrciwne kierunki mamy prace, no i przyznam sie ze ze mnie taki kierowca ze szkoda gadac wiec w automacie wzielismy i wtedy jezdzilam sobie spokojnie:cool2:

Mały śpi niespokojnie. Z poniedziałku na wtorek obudził się o 1 rano i usypialam go do 3:30.obudził się przez komputer bo mąż grał, Dominik zaczął się bawić i koniec spania. Zrobiłam awanturę i od wczoraj spokój. Za to dziś Emilka dała czadu i 3 godziny odrabiala 1 zadanie.nie miała z nim kłopotu tylko ważniejsze były koleżanki. Dostała szlaban na kompa i telefon. Później była afera o pokój. Sprzatala go do 21 bo syf totalny.oczywiście się popłakała i obraziła ale mam to gdzieś bo nie mam siły powtarzać po 100 razy tego samego.idę pod prysznic bo pęka mi głowa. Muszę wcześnie wstać bo przyjedzie siostra.ma wizytę u endokrynologa więc zagladnie. Miłych snów :)

Kasiek i bardzo dobrze jest na tyle duża ze musi znać swoje obowiązki i prawa :) mnie przeraża wizja dzisiejszego społeczeństwa :p ciagle telefony w ręce i internet :p sama to robie [emoji23] ale pamiętam jeszcze czasy jak nie miałam neta a nawet telefonu :p do kawiarenki internetowej się chodziło hehe a no i wydaje mi się ze ludzie byli inni :p randki w ciemno z chłopakami np kolega kolegi albo poznany chłopak w autobusie czy na koloniach,obozach :p a. Teraz wszystko takie łatwe klik w neta i odrazu masz przyjaciół [emoji23][emoji23].

reklama
Kasieks bardzo dobrze ze kazesz jej sprzatac bo teraz te bezstresowe wychowanie ze dzieci na glowe wchodza dla rodzicow i wychodza takie lebiegi,ja pracuje w sklepie i jak przychodza takie mlode do pracy to az glowa boli:/ i cycki opadaja,przykladowo byla dziewczyna nowo zatrudniona mowie jej zeby pomopowala sklep ale nie caly bo maszyna srodkiem jezdzi a przy polkach itd a ona ze ona nie umie bo nigdy nie uzywala mopa:dry: no mnie zamurowalo szczerze powiem

Do góry