reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

No haha wiesz długo czekałam na tą chwile [emoji23][emoji23][emoji23] nie wierzyłam ze jestem w ciazy :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Takie krzesełko kupili. Wyzywałam go,że u dziadków ma prędzej krzesło jak w domu :D oglądaliśmy wczoraj na Amazonie i mówi to zamów. Wściekłam się i mówię,że nie zamówię bo wszystko ja muszę małemu kupować. On raz też może. No i przycisłam i może w końcu dziś zamówi bo oglądał jeszcze poduszkę do tego krzesełka. W sobotę albo niedzielę pojadę z małym do teściów i go wpakuje w krzesełko :) zobaczymy czy mu się będzie podobać. Chociaż on i tak tam rzadko bywa!

Mój nie lubi krzesełka ani bujaczka [emoji33] karmie go na szybko bo inaczej ryk :p pewnie maruda przez te zęby :p. Najgorzej jak mu smaruje górne dziąsła i mnie gryzie zębami z dołu [emoji850][emoji850][emoji850]

A tak w ogóle to wczoraj go trochę podpytałam o jego pierwszą byłą i trochę więcej opowiedział niż zwykle. Ona np nigdy zakupów nie robiła a kasę co powinna być do niego chciała sobie przygarnąć. Mój mąż wczoraj testament napisał

Alex tez lubił :p ale teraz woli sam się przemieszczać i wszelkie pasy są złe [emoji23][emoji23]

reklama
Dominik po szczepieniu.następne w 13-14 miesiącu więc trochę wolnego.waży 9,100.wzrost ok.74 bo nie chciał się położyć. Potem zabrał lekarce stetoskop i nie chciał oddać. Jak coś złapie to ciężko mu wyciągnąć z łapek bo trzyma z całej siły. Jak złapał pas od fotelika i mąż go chciał wyjąć to ciągnął fotelik za sobą ;).dobrze że nie złapał jej za włosy bo Emilce wczoraj trochę wyrwał;). ząbki powolutku wychodzą. Witaminę D możemy już podawać normalnie bo wszystko jest ok z kośćmi. Za to martwię się bo w aptece są braki mleka (brak w hurtowniach ).mam kilka puszek. Może się zaopatrza do tej pory jak będę miała kupować

Do góry