reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

No haha wiesz długo czekałam na tą chwile [emoji23][emoji23][emoji23] nie wierzyłam ze jestem w ciazy :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Takie krzesełko kupili. Wyzywałam go,że u dziadków ma prędzej krzesło jak w domu :D oglądaliśmy wczoraj na Amazonie i mówi to zamów. Wściekłam się i mówię,że nie zamówię bo wszystko ja muszę małemu kupować. On raz też może. No i przycisłam i może w końcu dziś zamówi bo oglądał jeszcze poduszkę do tego krzesełka. W sobotę albo niedzielę pojadę z małym do teściów i go wpakuje w krzesełko :) zobaczymy czy mu się będzie podobać. Chociaż on i tak tam rzadko bywa!

Mój nie lubi krzesełka ani bujaczka [emoji33] karmie go na szybko bo inaczej ryk :p pewnie maruda przez te zęby :p. Najgorzej jak mu smaruje górne dziąsła i mnie gryzie zębami z dołu [emoji850][emoji850][emoji850]

A tak w ogóle to wczoraj go trochę podpytałam o jego pierwszą byłą i trochę więcej opowiedział niż zwykle. Ona np nigdy zakupów nie robiła a kasę co powinna być do niego chciała sobie przygarnąć. Mój mąż wczoraj testament napisał

Alex tez lubił :p ale teraz woli sam się przemieszczać i wszelkie pasy są złe [emoji23][emoji23]

reklama
Dominik po szczepieniu.następne w 13-14 miesiącu więc trochę wolnego.waży 9,100.wzrost ok.74 bo nie chciał się położyć. Potem zabrał lekarce stetoskop i nie chciał oddać. Jak coś złapie to ciężko mu wyciągnąć z łapek bo trzyma z całej siły. Jak złapał pas od fotelika i mąż go chciał wyjąć to ciągnął fotelik za sobą ;).dobrze że nie złapał jej za włosy bo Emilce wczoraj trochę wyrwał;). ząbki powolutku wychodzą. Witaminę D możemy już podawać normalnie bo wszystko jest ok z kośćmi. Za to martwię się bo w aptece są braki mleka (brak w hurtowniach ).mam kilka puszek. Może się zaopatrza do tej pory jak będę miała kupować

Do góry