reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Pati bo mi w poprzek rósł i nie mieli jak złapać. Podpilowali pod zębem aby było małe wgłębienie i tak dopiero mogli wyciągnąć.

reklama
Mój też ma tatuaż na ramieniu,logo Nirvany :) ale jak ma koszulkę to nie widać. Ogólnie ubiera jeansy, t-shirt i bluzę. T-shirty ma parę z Nirvany, ogólnie to z emp kupuje. 2 bluzy ma do pracy z logo przychodni. Mi tam się też podoba jego styl. Jak założy np jeansy i koszule też fajnie wygląda. Ale koszule ubiera rzadko,raczej na okazję ;) W garniturze go na ślubie pierwszy raz widziałam ;D wcześniej tylko na zdjęciach :D Leonowi też się zaraz żeby przebiją. Coś mi się wydaję,że z tym moim leniem na gimnastykę będę musiała chodzić.

IMG_20180117_124631.jpg

Załączniki

• IMG_20180117_124631.jpg
    IMG_20180117_124631.jpg
    202,6 KB · Wyświetleń: 249
Dzisiaj rok temu pierwszy raz poczułam jak mi się synuś ruszył w brzuchu [emoji173]️ co prawda delikatnie ale jednak :p [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wow to ty takie rzeczy pamiętasz? Ja to tylko wiem kiedy ostatni test zrobiłam :) Dzisiaj przyjdzie krzesełko do teściów dla Leona bo też kupili. A my jeszcze nawet nie zamówiliśmy. Wyzywałam wczoraj Björna

reklama
Do góry