reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Pati bo mi w poprzek rósł i nie mieli jak złapać. Podpilowali pod zębem aby było małe wgłębienie i tak dopiero mogli wyciągnąć.

reklama
Mój też ma tatuaż na ramieniu,logo Nirvany :) ale jak ma koszulkę to nie widać. Ogólnie ubiera jeansy, t-shirt i bluzę. T-shirty ma parę z Nirvany, ogólnie to z emp kupuje. 2 bluzy ma do pracy z logo przychodni. Mi tam się też podoba jego styl. Jak założy np jeansy i koszule też fajnie wygląda. Ale koszule ubiera rzadko,raczej na okazję ;) W garniturze go na ślubie pierwszy raz widziałam ;D wcześniej tylko na zdjęciach :D Leonowi też się zaraz żeby przebiją. Coś mi się wydaję,że z tym moim leniem na gimnastykę będę musiała chodzić.

IMG_20180117_124631.jpg

Załączniki

• IMG_20180117_124631.jpg
    IMG_20180117_124631.jpg
    202,6 KB · Wyświetleń: 251
Dzisiaj rok temu pierwszy raz poczułam jak mi się synuś ruszył w brzuchu [emoji173]️ co prawda delikatnie ale jednak :p [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wow to ty takie rzeczy pamiętasz? Ja to tylko wiem kiedy ostatni test zrobiłam :) Dzisiaj przyjdzie krzesełko do teściów dla Leona bo też kupili. A my jeszcze nawet nie zamówiliśmy. Wyzywałam wczoraj Björna

reklama
Do góry