reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Super fryzurka Emol. Ja mam jutro termin u fryzjera na próbę. Wybranie fryzury,musi zobaczyć jak podatne moje wlosy są itp. wy dziewczyny rozczarowane małżeństwem a ja już przedmałżeństwem. Mój jest ergo i psychoterapeutą. Dziewczyny ja mam takie wrażenie już od dawna, że on umie pomagać innym a sam sobie nie! I sam potrzebuje terapi. Wczoraj jak wrócił to zaraz na poczekaniu awantura! Byłam w trakcie gotowania i mi powiedział, że nawet ugotować nie umiem. Jak je.... garami i mu powiedziałam,że od teraz gotuje sobie sam a ja dla siebie i dzieci! Jak stałam tak wyszłam! Po chwili przyszłam ale awanturował się dalej. I najpierw mówił,że tylko dlatego, że nie zapytałam go o zadnie a później,że nie ma ochoty na święta z moją mamą czy swoimi rodzicami. Na to ha, że super załóż kraty w oknach i pozamykane nas wszystkich ani ja ani dzieci nigdzie nie będziemy wychodzić,nikogo nie przyjmować, będziemy zawsze sami jak jakieś odludki! Na koniec jeszcze powiedział,że tylko my i dzieci byłoby fajniej! Ja mówię, że nie bo co weekend jesteśmy sami z dziećmi i ciągle narzeka,że dzieciaki denerwują,nie sluchają,potem każdy musi w swoim pokoju siedzieć i się bawić. I jest jeszcze gorzej. Oczywiście Leona to nie dotyczy. Zmienił się w parę tygodni o 360 stopni. Choć jego mama twierdzi,że taki nie był i zmienił się jak był z pierwszą swoją dziewczyną. Wtedy to zaczął unikać z rodzicami kontaktu. Ona go tak przerobiła a na koniec zostawiła! I wiecie co zrobił? Dzwonił do mamy i pytał co ma teraz zrobić? :D dziewczyny jak ona mi to opowiadała to płakałam ze śmiechu. Potem do niej mówię,że skoro miał w sumie 5 dziewczyn i ja 6 to chyba się nie nadaje do życia partnerskiego. Chyba powinien żyć sam ze sobą. Bo kocha tylko siebie..

reklama
Siedze w sypialni i slysze ze sie drzwi otwieraja. Ani pukania ani nic. I właściciel wchodzi i mowi z podniesionym glosem ze dlaczego zapalilam swiatlo na dole. A ja takie Wtf jakie swiatlo. Ze nic nie zapalalam. A on ze mam nie zapalac a ja mowie e nawet nie wiem gdzie jest wlacznik do tego swiatla. Wkurza mnie ze wlazi sobie jak do siebie choć wynajmuje mieszkanie i mamy raczej takie cos jak prywatnosc. A jak napisałam do Kuby to mi mówi że też do niego dzwonił i miło mówił i ze jestem przewrazliwiona. No raczej nie bardzo jak przestraszył Artura aż ten zaczął płakać. Już kilka razy były ze wchodzi bez płukania. Pierwszy dzień po porodzie w domu a ten mi wbija na chatę a ja w samym staniku. I mówię żeby nie wchodził a on ze nie przyszedł do mnie tylko dziecko zobaczyć. No poeb nie człowiek. Od tego momentu jestem na niego cięta, bo no ja pierdziele nie będę szanować osoby która zdradza swoją żonę, mi wbija na chatę i nie wie co to prywatnośc i z którą batalię starlam aby o zdatna wodę się upominać bo żelazo było przekroczone 36 razy! Sok jabłkowy leciał z kranu. -.- i on z tego powodu taki niezadowolony bo musiał każe wyłożyć 5000 tys i jeszcze od nas pozyczal 4,5 tys aby ta wodę ogarnąć. ( Nie placilismy przez 3 miesiące czynszu)

O matko co za właściciel ...co za świnia je.bana ... kochane powiedzcie mi czy jestem dziwna ... Tak się wkurwilam bo zostawiłam u Pawła brata książkę „pierwszy rok życia dziecka „ a oni ja zgubili i kazałam oddać kasę to mnie wyzwali ze jej nie pożyczali a ja se sama zapomniałam ... i oczywiście uznali mnie wszyscy za kretynke .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dobrze zrobiłaś. Słyszałam ze kiedyś chłopak jakiś dużo porzyczal książek i potem mu ich nie oddawali to robił zdjęcie książki otrzymanej w ręku osoby która ja pożycza. I tak masz dowód ze to on.

Emol a nie możesz założyć łańcucha od środka albo zmienić 1 zamek? Przecież wynajmujecie i macie dokumenty, sprzęt itp.nie mówiąc o tym że istnieje prywatność. Jeśli sie nie zgadza to ja bym spróbowała porozmawiać z jego żoną jak kobieta z kobietą. A jak to nie pomoże to szukalabym czegoś innego i to jak najszybciej. Gdyby obcy facet wlazl mi do domu po porodzie to chyba by mnie pół osiedla słyszało. Co za buc. Skoro wynajmuje to nie może wchodzić jak do siebie tylko powinien się zapowiedziec.

Veronika nie wiem co powiedzieć. Chyba faktycznie powinien się nad sobą i swoim zachowaniem zastanowić. Jeśli kilka osób zwraca mu uwagę to musi coś w tym być i powinien to przemyśleć

Kasieks dobrze ze masz miekkie serce chwali sie byle bys nie musiala miec twardej d..., ja to obiecywalam sobie ze wwszystko pozalatwiam wczesniej ale jest jak zawsze;)
Veronika no to pieknie..kurde nie fajnie ze on taki do dzieci,musisz sie szybko zastanowic zebys w sumie tez o to pozniej nie miala pretensji bo wiadomo ze milosc matki do dzieci jest najsilniejsza
Emol bardzo ladnie wygladasz;)
Foxy no z ta ksiazka to przegieli,nielubie jak ktos nie szanuje czyjejs wlasnosci a jak ja gubi...to juz w ogole

reklama
Do góry