Veronika_k
Fanka BB :)
Super fryzurka Emol. Ja mam jutro termin u fryzjera na próbę. Wybranie fryzury,musi zobaczyć jak podatne moje wlosy są itp. wy dziewczyny rozczarowane małżeństwem a ja już przedmałżeństwem. Mój jest ergo i psychoterapeutą. Dziewczyny ja mam takie wrażenie już od dawna, że on umie pomagać innym a sam sobie nie! I sam potrzebuje terapi. Wczoraj jak wrócił to zaraz na poczekaniu awantura! Byłam w trakcie gotowania i mi powiedział, że nawet ugotować nie umiem. Jak je.... garami i mu powiedziałam,że od teraz gotuje sobie sam a ja dla siebie i dzieci! Jak stałam tak wyszłam! Po chwili przyszłam ale awanturował się dalej. I najpierw mówił,że tylko dlatego, że nie zapytałam go o zadnie a później,że nie ma ochoty na święta z moją mamą czy swoimi rodzicami. Na to ha, że super załóż kraty w oknach i pozamykane nas wszystkich ani ja ani dzieci nigdzie nie będziemy wychodzić,nikogo nie przyjmować, będziemy zawsze sami jak jakieś odludki! Na koniec jeszcze powiedział,że tylko my i dzieci byłoby fajniej! Ja mówię, że nie bo co weekend jesteśmy sami z dziećmi i ciągle narzeka,że dzieciaki denerwują,nie sluchają,potem każdy musi w swoim pokoju siedzieć i się bawić. I jest jeszcze gorzej. Oczywiście Leona to nie dotyczy. Zmienił się w parę tygodni o 360 stopni. Choć jego mama twierdzi,że taki nie był i zmienił się jak był z pierwszą swoją dziewczyną. Wtedy to zaczął unikać z rodzicami kontaktu. Ona go tak przerobiła a na koniec zostawiła! I wiecie co zrobił? Dzwonił do mamy i pytał co ma teraz zrobić? dziewczyny jak ona mi to opowiadała to płakałam ze śmiechu. Potem do niej mówię,że skoro miał w sumie 5 dziewczyn i ja 6 to chyba się nie nadaje do życia partnerskiego. Chyba powinien żyć sam ze sobą. Bo kocha tylko siebie..