reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol ja jeszcze mam mleka ale już nie dużo a jak małego ostatnio przystawiłam w galerii to nie chciał, wypluwał i minki strzelał. U nas wczoraj padało, nie było szans na spacer a dziś świeci słonko ale muszę z Julią do okulisty na kontrolę i muszę wziąść całą trójcę :/ Ogólnie temp mamy ok 8 st ale jak wieje wiatr to idzie odczuć taki zimny :/

reklama
U nas zimno bardzo niby -3 ale
Odczuwalna -10 a ze tu powietrze wilgotne to jest paskudnie ....:o dziś mieliśmy iść spr wagę ale oczywiście taka maruda mała , ze wrzeszcZal przy rozbieraniu tak aż się zanosił ,posmarkal , zwymiotował i zrobił kupę [emoji23][emoji1591] niezłe kombo ... wiec stwierdziłam ze wracam do domu na szczęście mam niedaleko [emoji16][emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas zimno bardzo niby -3 ale
Odczuwalna -10 a ze tu powietrze wilgotne to jest paskudnie ....:o dziś mieliśmy iść spr wagę ale oczywiście taka maruda mała , ze wrzeszcZal przy rozbieraniu tak aż się zanosił ,posmarkal , zwymiotował i zrobił kupę [emoji23][emoji1591] niezłe kombo ... wiec stwierdziłam ze wracam do domu na szczęście mam niedaleko [emoji16][emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to niezła akcja:-D.wie jak postawić na swoim :D

Wejdzie na olx z aplikacji mobilnej. I tam jest przycisk nakarm psa i codziennie wybierasz jednego psa. I jak nazbierało się pełna miska to olx wysyła 20 kg karmy

Proszę Was kochane do klikania tych psiaków gdzie nie ma 100%
1513120169-9197c5db3882b97c-aaaaaa.jpeg

1513120179-956a2eaa6438116c-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny jak przygotowania do świąt? U mnie teściowa jedzie do córki do Belgii ale teśc nie chce więc zaprosilam go z bratem męża na wigilię. Mam nadzieję że to ogarnę. Inaczej jest jak się przygotowuje tylko dla siebie. Zrobiłam listę zakupów i podzielilam na to co już mogę kupić i na następny tydzień. Poszłam do sklepu i się wkurzyłam bo nie mieli prawie nic z tego co potrzebuje. Jutro idę do innego sklepu bo dziś już nie zdążyłam.I muszę jeszcze kupić prezenty.zawsze wszystko mam zorganizowane pod koniec listopada i potem spokój a teraz jestem w czarnej d....ie ze wszystkim

reklama
Do góry