reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol ja jeszcze mam mleka ale już nie dużo a jak małego ostatnio przystawiłam w galerii to nie chciał, wypluwał i minki strzelał. U nas wczoraj padało, nie było szans na spacer a dziś świeci słonko ale muszę z Julią do okulisty na kontrolę i muszę wziąść całą trójcę :/ Ogólnie temp mamy ok 8 st ale jak wieje wiatr to idzie odczuć taki zimny :/

reklama
U nas zimno bardzo niby -3 ale
Odczuwalna -10 a ze tu powietrze wilgotne to jest paskudnie ....:o dziś mieliśmy iść spr wagę ale oczywiście taka maruda mała , ze wrzeszcZal przy rozbieraniu tak aż się zanosił ,posmarkal , zwymiotował i zrobił kupę [emoji23][emoji1591] niezłe kombo ... wiec stwierdziłam ze wracam do domu na szczęście mam niedaleko [emoji16][emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas zimno bardzo niby -3 ale
Odczuwalna -10 a ze tu powietrze wilgotne to jest paskudnie ....:o dziś mieliśmy iść spr wagę ale oczywiście taka maruda mała , ze wrzeszcZal przy rozbieraniu tak aż się zanosił ,posmarkal , zwymiotował i zrobił kupę [emoji23][emoji1591] niezłe kombo ... wiec stwierdziłam ze wracam do domu na szczęście mam niedaleko [emoji16][emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to niezła akcja:-D.wie jak postawić na swoim :D

Wejdzie na olx z aplikacji mobilnej. I tam jest przycisk nakarm psa i codziennie wybierasz jednego psa. I jak nazbierało się pełna miska to olx wysyła 20 kg karmy

Proszę Was kochane do klikania tych psiaków gdzie nie ma 100%
1513120169-9197c5db3882b97c-aaaaaa.jpeg

1513120179-956a2eaa6438116c-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny jak przygotowania do świąt? U mnie teściowa jedzie do córki do Belgii ale teśc nie chce więc zaprosilam go z bratem męża na wigilię. Mam nadzieję że to ogarnę. Inaczej jest jak się przygotowuje tylko dla siebie. Zrobiłam listę zakupów i podzielilam na to co już mogę kupić i na następny tydzień. Poszłam do sklepu i się wkurzyłam bo nie mieli prawie nic z tego co potrzebuje. Jutro idę do innego sklepu bo dziś już nie zdążyłam.I muszę jeszcze kupić prezenty.zawsze wszystko mam zorganizowane pod koniec listopada i potem spokój a teraz jestem w czarnej d....ie ze wszystkim

reklama
Do góry