reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Vrronika może dlatego że nie mogę wyłowić :) mój to Kuba, ale chyba czasami mi się zdarzyło pisać jego imię. Mój Kuba właśnie czyta książkę w drugim pokoju i jest fochniety bo ja mówię 4 razy o zamówieniu do zrobienia materielow a on 3 min później się o to pyta. I podnioslam głos ze jak zawsze nie słucha bo tak to by wiedział. Mówię sobie bądź ponad tym, bądź ponad! :)

Dzieki kasieks, wyszly sluchawki takie z uszami kota takie chciala;) i dodatek do simsow;) moj to Lukasz;) ima właśnie drzemkę i Mala tez a ja chwile dla siebie:)

Dziewczyny macie jakieś sposoby na robienie porządnych zakupów ?bo ja jestem mistrzem w kupowaniu zbędnych rzeczy których i tak nie zjemy i wyrzuca się ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy też tak czasami mam :p B kazał listę pisać i tak też robię. I kupuję tylko to co na liście. Czasami zdarzy się coś nie zapisać i nie kupić :D hahah ale lepsze to niż kupić coś czego się nie zje. A z resztą B w mieście i kawałek ma do Lidla to zawsze podskoczy i dokupi :) jutro pędzimy po obrączki, kieckę,garnitur i do księdza. A Julia i Simon się pochorowali i oby dwa do teściów jutro ;) teść w sanatorium ale na weekendy w domu, więc będą mieli wesoło :D Mały właśnie wrąbał banana i coś teraz marudzi. Trzeba dziąsełka posmarować.

Ja też piszę listę ale zazwyczaj zapominam zabrać albo gubię w torebce :D.na szczęście mam pamięć wzrokowa i wiem co napisałam. U mnie najczęściej przeterminowuja się jogurty:o

Mezol mój pojechał na wigilię pracownicza. Wykapal Artura i poszedł na balet. Ja siedzę i przeglądam Internet. Jutro na 10 mam zajęcia z fitnesu i zrobię zakupy. Oczywsice grzyb nam od miesiąca zdobi ścianę ale mąż tak się spieszyl aby powiedzieć właścicielowi. Ale w końcu stałam nad nim i napisał. Jutro będą nam psikac w mieszkaniu a na noc będziemy u mojego brata. Szczura będziemy musieli wziąć ze sobą.

Kasiek powiem ci ze masz szczęście bo chciałam zamówić materiały w tym wieloryba a tu go już w sprzedaży nie ma. Więc może masz unikatowa kolderke :)

Kasiek ja zazwyczaj nakupuję za dużo owoców i się psują. Teraz zimą nie tak jak latem :p Emol u nas w ramach okien i przy ramach. I oczywiście co dziennie rano z okien leci woda jak z kranu. Takie hujowe mieszkanie. B. kupił na grzyba,drogie to było ale pomogło. Grzyba nie ma ale woda na oknach stoi rano. Maskara jakaś. A potem dzieciaki mają nie chorować. Nasz właściciel też ma to gdzieś. Już odliczamy dni do wyprowadzki :) a tymczasem muszę wstać i się wyszukiwać. I dzieciaki do teściów zawieźć.

reklama
Też z chęcią bym się wyprowadzila stąd. Na prawdę, ale nie mam gdzie i czasu na szukanie mieszkania również. Poza tym stąd mam blisko do mojej mamy więc jak jest w domu nie muszę robić obiadów ani ni

Do góry