reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Emol niestety ale pochlaniacze nie daja rady, myslalam o osuszaczu ale juz sama nie wiem
Kasieks wiem rozumiem kiedy pracowalam w sklepie zoologicznym i na weekendy bralismy ok 3psow do sklepu bo to w galerii bylo,kapalismy je, i stawialismy duzy kojec i ludzie sie decydowali , były przeurocze czasem jak musialy wrocic do schroniska to serce mi pekalo...

1512877834-d8af6f1731c4412e-aaaaaa.jpeg
o taki :) nawet nie trzeba szorować tylko spryskać i samo znika nie zostawiajac śladu :) byłam w szoku jak 1raz go użyłam a miałam aż czarna ścianę :o pochłaniacze wilgoci tez trochę pomagają takie zwykle pudełka z proszkiem . Chociaż np ten elektryczny mieliśmy i nie pomagał jakoś Wow , jedynie to prądu zrzerał w ch.uj :/ a uwierzcie Anglia to wyspa grzyba i wszelkiej pleśni i walczyliśmy z nią duuuuzo razy :o

B. też kupił coś tak fajnego,że wysmarowałam tylko pędzlem patrzę i nie ma :) a druga butelka to jak już grzyba nie ma to posmarować i tak szybko nie wyjdzie. Póki co nam nie wychodzi więc dobra firma była ale teraz nie pamiętam nazwy, jak późnej zobaczę to wam napiszę. Wczoraj rano u księdza byliśmy z chrzcinami i załatwione wszystko. Potem pojechaliśmy do Koblenz do galerii w zamiarze kupienia suknienki i garniaka. Pół dnia tam spędziliśmy i nic nie kupiliśmy :( B. się wkurzył i pojechaliśmy do Bonn,tam dopiero kupiłam sukienkę i on garnitur. Sukienkę kupiłam w kolorze grafitowym ale ona pod światło robi się trochę zielona. B. kupił garnitur też ciemny grafit. Tylko zastanawiamy się jaki teraz krawat. Bo sprzedawczynie mowią ,że taki jak sukienka nie pasuje do garnituru :( i mamy dylemat. Albo kupić ciemny zieleń albo coś podchodzącego w szary? Masakra. Butów kilka na Zalando zamówiłam bo w sklepach oczywiście albo babcine wszystko albo zimowe :/ o tej porze to jest jakaś porażka :/ u nas sypie śnieg. Jaka frajda dla dzieciaków :)

Ale zazdroszczę śniegu [emoji7] wtedy czuć ta magię świąt :) . Veronika myśle ze wyślesz na priv fotkę ze ślubu ,pewnie będziesz ślicznie wyglądać [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry