reklama
Emol niestety ale pochlaniacze nie daja rady, myslalam o osuszaczu ale juz sama nie wiem
Kasieks wiem rozumiem kiedy pracowalam w sklepie zoologicznym i na weekendy bralismy ok 3psow do sklepu bo to w galerii bylo,kapalismy je, i stawialismy duzy kojec i ludzie sie decydowali , były przeurocze czasem jak musialy wrocic do schroniska to serce mi pekalo...
Kasieks wiem rozumiem kiedy pracowalam w sklepie zoologicznym i na weekendy bralismy ok 3psow do sklepu bo to w galerii bylo,kapalismy je, i stawialismy duzy kojec i ludzie sie decydowali , były przeurocze czasem jak musialy wrocic do schroniska to serce mi pekalo...
Foxy_mama
Fanka BB :)
Veronika_k
Fanka BB :)
B. też kupił coś tak fajnego,że wysmarowałam tylko pędzlem patrzę i nie ma a druga butelka to jak już grzyba nie ma to posmarować i tak szybko nie wyjdzie. Póki co nam nie wychodzi więc dobra firma była ale teraz nie pamiętam nazwy, jak późnej zobaczę to wam napiszę. Wczoraj rano u księdza byliśmy z chrzcinami i załatwione wszystko. Potem pojechaliśmy do Koblenz do galerii w zamiarze kupienia suknienki i garniaka. Pół dnia tam spędziliśmy i nic nie kupiliśmy B. się wkurzył i pojechaliśmy do Bonn,tam dopiero kupiłam sukienkę i on garnitur. Sukienkę kupiłam w kolorze grafitowym ale ona pod światło robi się trochę zielona. B. kupił garnitur też ciemny grafit. Tylko zastanawiamy się jaki teraz krawat. Bo sprzedawczynie mowią ,że taki jak sukienka nie pasuje do garnituru i mamy dylemat. Albo kupić ciemny zieleń albo coś podchodzącego w szary? Masakra. Butów kilka na Zalando zamówiłam bo w sklepach oczywiście albo babcine wszystko albo zimowe :/ o tej porze to jest jakaś porażka :/ u nas sypie śnieg. Jaka frajda dla dzieciaków
reklama
Podziel się: