reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja zazwyczaj robie liste, ale powiem szczerze ze po tych szpitalach to jak wchodze do sklepu to jak z dziczy wypywzczona, nie wiem za co sie zlapac mimo listy
Kurde dziewczyny moja Mala ma caly czas katar, u mnie tak jak u was oczywiscie wida na oknach i tak mysle ze to moze od za duzej wilgotności?nie wiem co tu robic

reklama
Mi na wilgoć pomagał detol Zmywalam raz w miesiącu i po sprawie . Teraz Mam kratki w każdym pomieszczeniu i taki wiatrak w suficie i narazie brak [emoji1591] . Kurde ostatnio zaszalałam w łóżku z mężem a teraz nie mam okresu, mam nadzieje ze to zwykle zaburzenia jak zawsze . Może Zabrzmi to dziwnie ale boje się trochę :o po okresie Robie sobie implant przez najbliższe 3lata nie planuje dzieciątka :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A my dziś byliśmy w schronisku zawieźć koce i posłania dla zwierzaków. Widziałam cudnego psa.nie wiem jak można tak oddać zwierzę bo się znudziło. Ludzie są beznadziejni :(.
Popołudniu było sprzątanie i mycie podłóg ;).
Jutro do tesciow i musze kupić mleko i wodę do picia.później pewnie trzeba będzie coś pomóc Emili w nauce i niedziela zleci.

A propo imion to ja nie wiem jakie Foxy i Kawoszka mają. Jeśli dziewczyny pisalyscie to bardzo przepraszam ale nie pamiętam. Może dlatego że używam Waszych nicków.

Wow Kasieks dobrzy z was ludzie :) popieram w 100% ! Tez pomagamy:) i tez serce mi pęka gdy widzę ta zwierzątka :( Tak zgadza się jestem Kinga:p nigdy się nie przedstawiałam :p Miło mi [emoji41][emoji23]

J
Czasami mówią do mnie Ewa/ ewcia bo tak na drugie a to oczywiście Ewelina. :)
A foxy mama czemu masz taką nazwę użytkownika?
Bo u mnie E-imie MOL - początek nazwiska. :)

reklama
Wow Kasieks dobrzy z was ludzie :) popieram w 100% ! Tez pomagamy:) i tez serce mi pęka gdy widzę ta zwierzątka :( Tak zgadza się jestem Kinga:p nigdy się nie przedstawiałam :p Miło mi [emoji41][emoji23]

A mnie się kojarzyłas z Asią.nie wiem czemu. Chyba z sufitu to wzięłam :D. osobiście znam 3 Kingi i wszystkie są fajne dziewczyny :);)

Do góry