reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Vrronika może dlatego że nie mogę wyłowić :) mój to Kuba, ale chyba czasami mi się zdarzyło pisać jego imię. Mój Kuba właśnie czyta książkę w drugim pokoju i jest fochniety bo ja mówię 4 razy o zamówieniu do zrobienia materielow a on 3 min później się o to pyta. I podnioslam głos ze jak zawsze nie słucha bo tak to by wiedział. Mówię sobie bądź ponad tym, bądź ponad! :)

Dzieki kasieks, wyszly sluchawki takie z uszami kota takie chciala;) i dodatek do simsow;) moj to Lukasz;) ima właśnie drzemkę i Mala tez a ja chwile dla siebie:)

Dziewczyny macie jakieś sposoby na robienie porządnych zakupów ?bo ja jestem mistrzem w kupowaniu zbędnych rzeczy których i tak nie zjemy i wyrzuca się ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy też tak czasami mam :p B kazał listę pisać i tak też robię. I kupuję tylko to co na liście. Czasami zdarzy się coś nie zapisać i nie kupić :D hahah ale lepsze to niż kupić coś czego się nie zje. A z resztą B w mieście i kawałek ma do Lidla to zawsze podskoczy i dokupi :) jutro pędzimy po obrączki, kieckę,garnitur i do księdza. A Julia i Simon się pochorowali i oby dwa do teściów jutro ;) teść w sanatorium ale na weekendy w domu, więc będą mieli wesoło :D Mały właśnie wrąbał banana i coś teraz marudzi. Trzeba dziąsełka posmarować.

Ja też piszę listę ale zazwyczaj zapominam zabrać albo gubię w torebce :D.na szczęście mam pamięć wzrokowa i wiem co napisałam. U mnie najczęściej przeterminowuja się jogurty:o

Mezol mój pojechał na wigilię pracownicza. Wykapal Artura i poszedł na balet. Ja siedzę i przeglądam Internet. Jutro na 10 mam zajęcia z fitnesu i zrobię zakupy. Oczywsice grzyb nam od miesiąca zdobi ścianę ale mąż tak się spieszyl aby powiedzieć właścicielowi. Ale w końcu stałam nad nim i napisał. Jutro będą nam psikac w mieszkaniu a na noc będziemy u mojego brata. Szczura będziemy musieli wziąć ze sobą.

Kasiek powiem ci ze masz szczęście bo chciałam zamówić materiały w tym wieloryba a tu go już w sprzedaży nie ma. Więc może masz unikatowa kolderke :)

Kasiek ja zazwyczaj nakupuję za dużo owoców i się psują. Teraz zimą nie tak jak latem :p Emol u nas w ramach okien i przy ramach. I oczywiście co dziennie rano z okien leci woda jak z kranu. Takie hujowe mieszkanie. B. kupił na grzyba,drogie to było ale pomogło. Grzyba nie ma ale woda na oknach stoi rano. Maskara jakaś. A potem dzieciaki mają nie chorować. Nasz właściciel też ma to gdzieś. Już odliczamy dni do wyprowadzki :) a tymczasem muszę wstać i się wyszukiwać. I dzieciaki do teściów zawieźć.

reklama
Też z chęcią bym się wyprowadzila stąd. Na prawdę, ale nie mam gdzie i czasu na szukanie mieszkania również. Poza tym stąd mam blisko do mojej mamy więc jak jest w domu nie muszę robić obiadów ani ni

Do góry