reklama
kasieks
Fanka BB :)
Pati tu masz link do plasteliny Link do: Sprytna Plastelina - reklama TV
Ja mam 11-letnią córkę ale z prezentami ciężko trafić w tym wieku.dziewczynki już się nie bawią lalkami i tu trzeba podpytac rodziców co dziecko lubi.zaczynają się interesować ciuchami i kosmetykami.można kupić kosmetyki do buzi bo zaczynają się problemy ze skórą.książki, zestawy do malowania np. farbami lub inne kreatywne (np.plastelina,zestaw do robienie mydełek),fajne słuchawki (moja słucha muzyki),mikrofon, gry np.the sims (są różne dodatki),bluzę,ramkę na zdjęcia, puzzle, świeczki,itp
Ja mam 11-letnią córkę ale z prezentami ciężko trafić w tym wieku.dziewczynki już się nie bawią lalkami i tu trzeba podpytac rodziców co dziecko lubi.zaczynają się interesować ciuchami i kosmetykami.można kupić kosmetyki do buzi bo zaczynają się problemy ze skórą.książki, zestawy do malowania np. farbami lub inne kreatywne (np.plastelina,zestaw do robienie mydełek),fajne słuchawki (moja słucha muzyki),mikrofon, gry np.the sims (są różne dodatki),bluzę,ramkę na zdjęcia, puzzle, świeczki,itp
Ostatnia edycja:
reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Dokladnie Kasiek to ta plastelina ale ja mojej nie kupię Strasznie droga jest. U nas kosztuje te małe pudełko 5 euro a co po jednym? Trzeba więcej Byłam z Simim u laryngologa i wiecie co się okazało? Że chodził z środkowym zapaleniem ucha od miesiąca! Ale się wkurzyłam bo dwa razy byłam u pediatry i raz kazała odczekać, drugą rażą inny przepisał krople i kazał przyjść do kontroli a ja się wkur....i sama zrobiłam termin do laryngologa. Przepisał antybiotyk i 8.1 do kontroli jak nie przejdzie to zabieg będzie miał. Lekarz mówił,że wcale się nie dziwi, że młody słabo słyszy i ucho go boli. Leonowi kupiłam maść na dziąsła bo żele nie pomagają. I zaczęłam mu dawać 2 ale daję spowrotem 1 bo więcej wymiotował,nie chciał pić za bardzo tego mleka. I dziś wieczorem ładnie zasnął Zobaczymy jaki jutro będzie dzień. Młodą musiałam wczesnym po południem ze szkoły odebrać bo się źle czuła. Brzuch ją bolał,blada była i mówiła,że się źle czuje. Mam nadzieję,że spokojnie nockę prześpi bez żadnych ceregieli :/ Może Leon też miał tego wirusa i taki marudny był. On zazwyczaj ma to samo i w tym samym czasie co Julia. Ja padam na cycki bo od południa poza domem. Najpierw zakupy, potem szybko do domu je wypakować, Julę do teściowej i z młodymi do lekarza....potem znowu do apteki,po Julię i po B.
Dobrze, że chociaż teściowa kolację nam dała Trochę jej nagadaliśmy i jest jak dawniej. A tak wgl dziewczyny zastanawiałam się ostatnio czemu imiona swoich chłopów piszemy skrótowo? Przecież my swoje znamy(nawet latka) i dzieci też
Tak więc mój ma na imię Björn
Dobrze, że chociaż teściowa kolację nam dała Trochę jej nagadaliśmy i jest jak dawniej. A tak wgl dziewczyny zastanawiałam się ostatnio czemu imiona swoich chłopów piszemy skrótowo? Przecież my swoje znamy(nawet latka) i dzieci też
Tak więc mój ma na imię Björn
Podziel się: