reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

No a tak wgl Kawoszka założyłaś nowy wątek bo sie tak ugadalim. Napisałaś,że zapraszasz te,które na czerwcowych były..doszły i nowe i co? Jakoś nie mamy z tym problemu co nie? Im nas więcej tym lepiej. Jedna drugą wspiera

Wiesz co im nas więcej tym weselej. A ta co tak namotała to jest u mnie w ignorowanych. Aj te baby czasem takie głupie są. Po co się taj kłucić. Teraz mamy czas to piszemy a kto wie jak będzie za miesiąc lub dwa.
Piszcie co chcecie i poruszajcie tematy jakie chcecie. ;)

reklama
Wiesz co im nas więcej tym weselej. A ta co tak namotała to jest u mnie w ignorowanych. Aj te baby czasem takie głupie są. Po co się taj kłucić. Teraz mamy czas to piszemy a kto wie jak będzie za miesiąc lub dwa.
Piszcie co chcecie i poruszajcie tematy jakie chcecie. ;)
No jak porodzimy to nie będzie tyle czasu

Ja jutro wizytuje I ciekawe jak 10 dni do terminu mysliscie ze karze jeszcze przyjsc na jakas wizyte?? Jakos mam wrazenie ze zdziera ze mnie:( cala ciaze wizyty najlepiej co 2 tygodnie gdzie nic sie nie dzialo;(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro wizytuje I ciekawe jak 10 dni do terminu mysliscie ze karze jeszcze przyjsc na jakas wizyte?? Jakos mam wrazenie ze zdziera ze mnie:( cala ciaze wizyty najlepiej co 2 tygodnie gdzie nic sie nie dzialo;(

Mnie mój wystawił L4 do daty terminu i kazał się umówić w szpitalu na ktg.niestety nie ma już miejsc i mam przyjechać na izbę w 40 tygodniu.do lekarza juz nie muszę chodzić

Ja całą ciążę chodziłam do Luxmedu do Lublina. Tam jeszcze przed ciążą znalazłam lekarza. Co wizytę 100, badania prenatalne bezpłatne i dwa usg. Potem usg 3d 200 i ostatnie 130. Ale nie żałuję. Mam ten Plus że mój lekarz nie naciąga mnie na kasę. U mnie nie ma dobrych lekarzy. Wiem że kobiety chodzą ale już kiedyś pisałam gronkowce i brak odpowiedniego sprzętu to jest i mnie w szpitalu. Dlatego wybrałam Lublin. Ojciec miał nowotwór i teściową też. I u mnie szpital ich olał. A pomogli w Lublinie.

Ja jestem z Krakowa i mam fajny szpital (3 stopień referencyjnosci na neonatologii)ale drugi koniec miasta i oblężenie ogromne

Ja jestem z Krakowa i mam fajny szpital (3 stopień referencyjnosci na neonatologii)ale drugi koniec miasta i oblężenie ogromne
To tak jak ja też 3 stopień. Tylko mam ok 60 km do Lublina ale damy radę. Mój mąż to już trasę ma obcykaną. :wink:
Ja ma zwolnienie do 26 czyli tydzień jakbym przenosiła. Mam się umówić w poniedziałek 19-tego ale zadzwonię w najbliższy poniedziałek bo nie wiem jak z miejscami jak nie to idę na izbę. A i mam krew i mocz ostatni raz zrobić.

Mnie powiedział że gdybym czasem przynosiła to żeby podejść po L4 do internisty albo już na macierzyński. Wybiorę drugą opcję bo nie będę siedziała w przychodni z tymi wszystkimi syfami chorobowymi w powietrzu.wolę nie ryzykować :no2:

Krew i moczu miałam ostatni raz w ten wtorek i tylko czekać. Córka zobaczyła że pozamykalam walizki do szpitala i zaczęła panikować że już rodze:-D

reklama

Nie powinnaś już mieć wizyty! Ta jutro ostatnia powinna być! Ja mieszkam w Niemczech do 8 miesiąca chodziłam co miesiąc,po 8 co 2 tygodnie! Wszystkie badania jak i wizyty płaciła ubezpieczalnia,ja jedynie ostatnio 15e za badanie na paciorkowca

Do góry