reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
A u góry są też kwiatki tyle,że białe i na zdjęciach nie widać. Mąż wrócił. A ja padam na twarz.
Poranna_burza
Emol - pewnie tak zrobię. O ile to trzydniowka. Szczerze powiem, że mam taką nadzieję. Jak się czujesz, trochę lepiej?
Veronika - śliczny tort my już zaprosiliśmy cześć gości.
Veronika - śliczny tort my już zaprosiliśmy cześć gości.
Poranna_burza
Ale długo Cię trzyma. Biedna... Nie wiem jakiś zmutowany rotawirus chyba. Mi zawsze pomaga odgazowana coca cola. No i banany, marchew gotowana, ale to bardziej na wymioty.
Emol
Artur przez wyjazd się przestawił i wstaję o 5. Ja wykończona w dzien a w nocy też chodzę do lazienki. Więc pobudka o 5 dla mnie to masakra. Tym bardziej przed sesją. A mąż do mnie ze ojejciu no taka biedną jesteś bo musisz wstać do dziecka o 5. A on sobie dalej idzie spać. Mnie brzuch boli, szukam smoczka bo gad go gdzieś wyplul. Brzuch boli a ja zgieta i szukam. Tak mnie wkurzyl że powiedziałam mu żeby miał jeden dzień taki jak ja mam już tydzień to chyba dopiero wtedy porozmawiamy o moim samopoczuciu bo widzę że nie potrafisz postawić się w mojej sytuacji. To wkurzony mi mówię ze "fajnych rzeczy mi życzysz". No ale przecież mówił abym nie przesadzala więc on też jakby miał tak jak ja aby nie przesądzal bo prEciez to tylko biegunka. Wstałam. Zjadłam śniadanie i muszę się pouczyć. Jadę do szkoły na 13.
Veronika_k
Emol biedna współczuję ci. Trochę cię rozumiem bo jednak między nami a mężami spora różnica więc ja jedyna mogę coś na ten temat powiedzieć.
reklama
Podziel się: