reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Możliwe teraz znów czuje lekkie skurcze, w nocy mialalam co 6-7 min [emoji33][emoji33][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja nie wiem czy to skurcze ale tak jakby mnie tam na dole coś miało zakuć. I tak już kilka razy. Mała się wierci a ja się godzinkę przespałam. Pokrzątam się po domu i zobaczymy.

Przeszło,mój z pracy wrócił i przeżywa. Najchętniej to by mnie tam zostawił. Znowu wydzwaniają do mnie albo piszą na FB.
Jak to wszyscy wiedzą kiedy mam urodzić. I te teksty że przenosiłaś. Ludzie termin z okresu jest tylko teoretyczny. A ciąża może trwać do 42 tygodnia.
Mówię Wam masakra.

Kawoszka i jak tam ? Ogólnie dziewczynki co u was ?[emoji7]

Usmażyłam naleśniki. Chciałam z serem zrobić ale mój coś kręci nosem. A mam gdzieś jest w domu ser zrobię z serem. Teraz trochę z dżemem zjadłam. Ogólnir upalny dzień w cieniu 30 stopni.
Chyba przez ten upał spałam dzisiaj ponad 2 godziny.
Mała już nie kopie. Chyba śpi. Przyszła mi podobno paczka z opaskami dla niej. siostra ma mi podrzucić. Oooo moja księżniczka właśnie się przeciąga. Kurcze dzieciaczkom jest już chyba bardzo ciasno. Jak moja się nie wykluje w tym tygodniu to pewnie z 4kg załapie.

Kawoszka też mam takie kłucia w dole! No nie maja miejsca już! Mój jak się przeciąga to wszystko mnie boli! Masakra jakaś! Skurcze jakieś też tam się pojawiają i nawet bolą! Byłam u mamy wzięłam cieplejszą kąpiel ale mówię,że i tak nic nie będzie! Jeszcze młodej coś z okiem się robi! Pewnie zapalenie spojówek!

Ja krew mam na papierze i skurcze zaczynaja się mocne [emoji33][emoji33]

reklama
Do góry