reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Muszę czekać na mocniejsze skurcze tak w szpitalu powiedzieli ale ja tego nie rozumiem bo każdy ma inne przecież [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Muszę czekać na mocniejsze skurcze tak w szpitalu powiedzieli ale ja tego nie rozumiem bo każdy ma inne przecież [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Foxy trzymam kciuki żeby to było to. :-) :)
Weź kąpiel sprawdź czy masz wszystko i czekaj. Będę myślami z Tobą. :wink:
U mnie nic się nie dzieje.:baffled:
Teściowa rozmawiała przez telefon z mężem i zaczęła swoje mądrości :realmad: że ile będziemy czekać, bo dziecko przenoszone. Ranny wczoraj 40 tydzień się skończył. :dry: Ten jej tłumaczy że jest wszystko ok. A ona że mała będzie gruba. Oż mnie to wkurzyło :growl:. U nich wszyscy rodzili się poniżej 3kg. Szwagierka chuda jaj deska,cycek prawie zero. Jej córka niska i chuda jak patyk cycek zero. Z resztą szwagierka rok temu po porodzie jak minął miesiąc wyglądała jakby nie rodziła wcale. I nic tylko o wadze gadają. Że mi to się buzia nie zmieniła ale brzuch mam duży. :crazy: Mówię Wam nerwa mam takiego że bym ich powybijała :growl:. Na pewno ja tam z dzieckiem chodzić za często nie będę.
Nie dość że moja teściowa nie gotuje za specjalnie to już mi zapowiedziała że będzie mi robiła marchewkę z wody i mięso też z wody. :confused: a może najlepiej jak będę o chlebie i wodzie.
U mnie w rodzinie kobiety wyglądają jak kobiety a nie jak wieszaki.

Ja piernicze co za babsko okropne ! Normalnie nie wierze ze można takie rzeczy mówić o swojej synowej ! Masakra jakaś a 40tc to przecież nie tragedia a po zatym mała sama zadecyduje kiedy wyjść i to jest najważniejsze !

Ja piernicze co za babsko okropne ! Normalnie nie wierze ze można takie rzeczy mówić o swojej synowej ! Masakra jakaś a 40tc to przecież nie tragedia a po zatym mała sama zadecyduje kiedy wyjść i to jest najważniejsze !

Dzięki że mnie rozumiesz.
I jak u Ciebie przeszło?

Nie :/ cały czas mam skurcze ale nie regularne ... bolą z rożnym natężeniem ale w szpitalu każą czekać i dużo się ruszać teraz

Cały czas to samo plus plamienia :/ . Wkurza mnie to ze nie sprawdzi mi nikt rozwarcia :/ ale nic zaraz posprzatam w domu narazie skacze na piłce [emoji16]

reklama
Do góry