reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

No ja właśnie tez wróciłam z parku i nie wyobrażam sobie teraz rodzic [emoji33][emoji23] brak siły

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej hej
Dzień się kończy s yu nadal nic.
Pozwokiłam mojemu J. wypić piwo. Jakby coś to moja siostra jest w pogotowiu.
Mieszkanie jest wysprzątane. Samochody wymyte i poodkurzane.
Też chciałam dzisiaj wyjść z domu ale mama przyszła i była u nas. Nie dawno J. ją odwiózł.
Upały i u nas mają być dlatego nic małej nie pakuję najwyżej mi coś dowiozą.
Ja jeszcze kąpiel i pazurki. Dokumenty sprawdzić i można jechać.
Wiecie co mam wrażenie że będą mi wywoływać. Może to i lepiej przynajmniej dojadę do szpitala.

Kawoszka może w nocy Cię weznie ? Ale szczerze to ja myśle ze tez nie ruszy nic u mnie . Dziewczyny opisywały ze po tym masażu miały plamienia i bóle i ogólnie ze to przyspieszyło a
U mnie bez zmian ...dziś przytulałam się z tz ale pewnie tez nic [emoji848]

A ja po przytulaniu mam mega skurcze z przodu i z tylu [emoji33][emoji33] narazie chodzę po domu i czekam co dalej

Ja też miałam parę skurczy i przeszło! Idę zaraz pod prysznic i potem przytulanko! Spuchnięte nogi i ręce! Jakoś nie czuję,żeby mnie dziś wzięło! Foxy trzymam kciuki,żeby Ci już poszło

A ja dzisiaj cały dzień w spódnicy chodziłam. Mam taką jeszcze z przed ciąży taka gumkowa z atmosphere. Czy jesteś chuda czy masz brzuvh i tak w nią wejdziesz. No i gorąco dzisiaj to się załatwiłam i mam odparzenia na udach.
Jak babcie. Piecze niemiłosiernie ale wzięłam maść bepanthen. Małą tubkę mam do szpitala dla małej a dużą do domu. Zobaczymy jak się sprawdzi ale powiem Wam że zostawia taką warstwę na skórze że nie mogłam mydłem dłoni odmyć.
Rany jak ja na siebie dzisiaj w lustrze popatrzyłam masakra. Wielki tyłek i ten brzuch podzielony mam na pół. Nie taki okrągły tylko wiszący na dole. Normalnie załamka.

Kawoszka tez się dziś odparzylam [emoji33][emoji33][emoji33] nie przeszło po prysznicu ale. Nie chce panikować No bo nie jestem pewna czy to takie bóle są właściwe

Kawoszka tez się dziś odparzylam [emoji33][emoji33][emoji33] nie przeszło po prysznicu ale. Nie chce panikować No bo nie jestem pewna czy to takie bóle są właściwe

Foxy wiesz co pomogła ta maść. W ciągu dnia jeszcze będę smarowała. Muszę to wygoić jutro jadę na ktg i jak będą mi zaglądać tu i tam to muszę to wyleczyć.
Miszkanie jest na błysk. Mój J. mówi że aż się inaczej mieszka. Muszę jeszcze przedpokój umyć i już koniec.
Nie myhę okien to zrobię w lipcu i przesadzę kwiatki w mieszkaniu.

Plan na dzisiaj to muszę naszykować dojumenty dla księgowej. Kończy się kwartał a wszystko jest u mnie w mieszkaniu. Dobrze że ja lubię papierkową robotę.
Wpadnę później. Miłego dnia.

reklama
Ja męczyłam się z bólami cała noc o 5 przeszło narazie cisza ... a myślałam ze się rozkręci [emoji22] nawet wanna nie pomagała [emoji33][emoji33][emoji33]

Do góry